Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet valaki a Ferrari...

Hogy lehet valaki a Ferrari kamionsofőrje?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, akik a versenyautókat viszik a forma 1 re, vagy nem is csak a ferrari, hanem akármelyik csapat. Láttam egyszer franciában egy ferráris kamiont, tuti autót vitt, mert úgy volt kialakítva. Ott biztos nyugis a munka és jó a pénz. Mennyire kiváltságos ez a munka?

2016. jún. 28. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom ezeknél a csapatoknál a legalacsonyabb iskolai végzettség a gépészmérnök. Nem hinném, hogy egy mezei CE jogsi elég oda.

Amúgy eljátszottam már én is a gondolattal. :)

2016. jún. 28. 13:56
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Szerencse, hosszú évek kamionosként. Mérnöki végzettség nem tudom, miért kellene. Deriválsz, amikor tolatsz!?
2016. jún. 28. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Még régebben volt egy közvetítésben, hogy aki pl. a verseny előtt törölgeti az autót, annak nem csak az a munkája, hanem éjszaka, amikor nem látjuk, akkor atomjaira szedi az autót.

Ebből gondolom, hogy a sofőrnek nem csak az a feladata, hogy A-ból B-be elkocsikázzon.

2016. jún. 28. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Esélyed nincs bekerülni.

Nincs olyan állás a csapatnál, hogy csak kamionsofőr. A szervizes/ mérnök csapat vagy a kiszolgáló személyzet ( szakács, felszolgáló )egy-egy tagja viszi a kamionokat, akik a helyszíneken és a versenyek között ugyanolyan munkát végeznek mint a többiek.

De csak józan paraszti ésszel gondolj bele! Minek fizetnének egy külön sofőrt? A csapat rendszerint már szerdán, legkésőbb csütörtökön megérkezik a versenyhelyszínre, és vasárnap este, legkésőbb hétfőn mennek el. Azért fizessenek valakinek, hogy heti 2 - 3 napot vezessen, a hét többi részében meg lógassa a lábát?

2016. jún. 28. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Mérnöki végzettség nem tudom, miért kellene. Deriválsz, amikor tolatsz!?"

Azért, amit az előző válaszomban leírtam: mert nincs olyan, hogy csak kamionsofőr - amikor nem vezet, akkor végzi azt a munkát a boxban, mint a többiek.

2016. jún. 28. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Így van, nincs külön kamionsofőrjük, mert akkor lenne olyan, hogy egy hónapban csak egy utat kellene lenyomj, és 3 hétig lazsálnál. Ezeket a kamionokat a szerelők, mérnökök maguk vezetik.
2016. jún. 28. 16:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Elmész a Ferrarihoz és jelentkezel. Nem árt ha beszélsz olaszul meg gondolom angolul.
2016. okt. 9. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!