Hogy lehet valaki a Ferrari kamionsofőrje?
Úgy tudom ezeknél a csapatoknál a legalacsonyabb iskolai végzettség a gépészmérnök. Nem hinném, hogy egy mezei CE jogsi elég oda.
Amúgy eljátszottam már én is a gondolattal. :)
Még régebben volt egy közvetítésben, hogy aki pl. a verseny előtt törölgeti az autót, annak nem csak az a munkája, hanem éjszaka, amikor nem látjuk, akkor atomjaira szedi az autót.
Ebből gondolom, hogy a sofőrnek nem csak az a feladata, hogy A-ból B-be elkocsikázzon.
Esélyed nincs bekerülni.
Nincs olyan állás a csapatnál, hogy csak kamionsofőr. A szervizes/ mérnök csapat vagy a kiszolgáló személyzet ( szakács, felszolgáló )egy-egy tagja viszi a kamionokat, akik a helyszíneken és a versenyek között ugyanolyan munkát végeznek mint a többiek.
De csak józan paraszti ésszel gondolj bele! Minek fizetnének egy külön sofőrt? A csapat rendszerint már szerdán, legkésőbb csütörtökön megérkezik a versenyhelyszínre, és vasárnap este, legkésőbb hétfőn mennek el. Azért fizessenek valakinek, hogy heti 2 - 3 napot vezessen, a hét többi részében meg lógassa a lábát?
"Mérnöki végzettség nem tudom, miért kellene. Deriválsz, amikor tolatsz!?"
Azért, amit az előző válaszomban leírtam: mert nincs olyan, hogy csak kamionsofőr - amikor nem vezet, akkor végzi azt a munkát a boxban, mint a többiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!