Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen költségekkel jár egy...

Milyen költségekkel jár egy BMW X5 e53 fenntartása?

Figyelt kérdés

2002-2004 körüliben gondolkodok, nem tudom miért, sosem tetszettek a terepjárók, de nálam most ez a TOP1 autó.

Eszméletlenül tetszik, és tudom, hogy nem olcsó a fenntartása, de úgy gondolom, ha egy olyan autóban ülök, amit imádok, talán még meg is érheti.

A 3.0d automata 218 lóerős motorral szerelt változatot találom a legmegfelelőbbnek. Ezzel kb 9 literes fogyasztással el tudok autózgatni.

Milyen felmerülő költségekkel kell számolni? Mennyire húzós a kopó alkatrészek cseréje?

Melyek azok a hibák, amelyek javíttatása 6 számjegynél kezdődnek?

Éves szinten 12-15e kmt járnék vele.

2017. szept. 17. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Keresel legalább 500-at, amiből ha akarsz félre tudsz tenni 300-at? Ha igen, talán akkor.
2017. szept. 17. 13:35
 2/4 crudy ***** válasza:
Azert kell a dizel mert jo a fogyasztasa vagy azert mert palyan hasznalod?
2017. szept. 17. 15:53
 3/4 A kérdező kommentje:

#2: Benzinesből szinte alig pár darab van csak eladó, így nem igazán lehet válogatni köztük.

Egyébként 50%ban autópályán használom, de ez csak napi 2*10km, így nem kéne nekem feltétlenül dízel.

2017. szept. 17. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyen korú autónál a váltó megadja magát sok esetben az ilyen 7-800e HUF Diesel ha adagoló etc meghal 5-700e HUF, futómű etc pár 100e Ft, szerintem ha havi 100 ezret apróságokra felreteszel nem érhet nagy meglepi.
2017. szept. 17. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!