Kb 4 hónapja vásároltam egy Opel atra h 1.4 autot.10 éves. Kiderült hogy motorhibás és cserélni kell, kereskedotol vasaroltam! Mit tegyek?
18
Majd ha érdekel a véleményed szólok...Amig én nem hülyézlek le addig elvárom hogy normálisan válszolsz.. Egyébként én nem látok bele a kocsiba.. diagnosztikán azt mondták jo vétel a kocsi egy kis ráfordítással.. Igen valószinü hogy beleugrottam egy olyan dologba amit nem gondoltam akkor... Elsö autom meg is fogom csináltatni.. Csak szerettem volna tisztába lenni a dolgokkal ..
"Hihetetlen, hogy ennyi válasz között mindössze másfél használható van. #9 tökéletesen leírta, hogy mit kell tenned, vidd vissza a kereskedőnek, aki eladta a hulladékot."
Csak szerinted ilyen egyszerű...
Eladás előtti állapotfelmérés, 4 hónap és 4000km után? Mondjuk a jogszabályokba belefér.
Az autónak azért eladási állapotúnak kéne lennie, már ami az egyben lévőséget illeti.
Egy szétbontott motorú autót akarsz reklamálni?
Így akarod egy törvényszéki szakértőnek bemutatni?
Nem védek én senkit, de a dolog megítélése több mint kérdéses!
De legyen igazad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!