Simson fehér füst?
Hajtani kéne tisztességesen,azaz néha leforgatni,valamint a kipufogót is kiégetni
A simson összes nyűgje baja a sok állásból és a tötyörmészésből fakad,minden más csak mese.
A fehér füst jellemzően váltóolaj, mármint a váltóoldali szimmering hibája.
"A simson összes nyűgje baja a sok állásból és a tötyörmészésből fakad,minden más csak mese."
Heheheheheheheheheeee.... :D Volt itthon pár Simson, S50, S51, Schwalbe, meg javítottam ismerősök gépeit, szerintem ezt még Te sem hiheted el magadnak. :D
Rápróbálhatsz egy másik karburátort, de egy rosszul beállított karburátortól nem lesz fehéres a kipufogófüst, vagy kevésbé fog füstölni, vagy kékebben a több üzemanyagtól és az abban lévő több 2T olajtól.
Inkább a váltóolajod szintéjét ellenőrizd le, töltsd fel a megfelelő szintig (le van írva az adott típus kezelési utasításában meddig kell tölteni), aztán innentől figyeld hogyan fogy.
Persze csak akkor van értelme ha nem folyik máshol, mint váltó/berúgó/dekli alatt. :)
Ez valószínűleg egy kezdődő szimmering hiba, még megy, de előbb-utóbb be fog következni az az állapot, amikor többet tud beszívni a váltó felől: "dőlni" fog a kipufogón a fehér füst, a motor erőtlenné válik és esetleg gyakran beköpködi a gyertyát.
Lehet hogy volt otthon pár simsonod,naés?
Én viszont nem csak heti kétszer zümmögök vele 10 percet,hanem futárkodok vele kisbarátom...
Ennyit erről.
Kérem a kávémat 😀
Tudja a tök hogy mit tettél a benzinhez és mennyit...
Arra viszont kíváncsilennék,mikor nem füstöl egy simson hidegen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!