Melyik autót érdemesebb megvenni ugyanazért az árért?
Van egy 1 éves (14 hónapos), 70e km-t futottat vagy egy 2 éves 50e km-t futottat.
Teljesen ugyanaz a típus, ugyanaz a felszereltség.
Persze, 270 ezret egy évben, személyautóval. Én meg milliárdos vagyok :))
Ezeket az autókat pedig nem magánszemélyek adják el egy évesen, hanem cégek.
Általában amikor egy autón nem cseréltek semmit évekig, abból az lesz hogy minden elromlik nálad ami elromolhat.
Sokan kispórolnak mindent, és nem csak az olajcserére gondolok. Egyik ismerősöm is eladott egy 8 éves autót, első tulaj végig vezetett szervízkönyv stb. MINDENT csak akkor cserélt ha már megállt az autó...hibás turbóval járt évekig?! Aztán egy évvel késöbb találkozott a vevővel aki jól elküldte a f|a|szba, mert majdnem 1 millát rákellet költenie. De nekem nem hitte el hogy mekkora b|a|rom.
Most meg ülök az ablak előtt, hallom hogy szomszéd szerencsétlenkedit mert kattogás jön a motorból. Felhív valami szakit, olaj van benne? Még nem néztem. Nézd meg bátya. Huuu geccci centikkel a minimum alatt van....
De hát mi azt hogy, még visszavan 2000km az olajcseréig. Miért mennyit mentél vele? 18ezret......
Így tettek tönkre egy új bmw-t, amit majd valaki megvesz ahol ez előjön késöbb, mert előfog, és lehet sz|a|rozni a bajorokat.
Sokan elfelejtik, hogy a mai autókkal azért van ennyi hiba mert a gépekkel foglalkozni kéne. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!