Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy kisebb méretű,3 ajtós...

Egy kisebb méretű,3 ajtós autóba szerintetek a kettő közül melyik mélynyomót érdemesebb megvásárolnom az alábbi hangszórók mellé?

Figyelt kérdés
Jelenleg van az autóban: Hertz DSK 165 + Hertz ECX 165 és nem tudom eldönteni, hogy maradjak a legkisebb Hertz mélynyomónál (DBX 25.3 - 150W), vagy a nagyobb tesójára (DBX 30.3 - 250W) spóroljak. Meglehetősen szeretem a kellemes, erőteljes mély hangzást, de első autó, első vásárlások, és fogalmam sincs, hogy valóban többet kapok-e +6e forintért. Minden tanácsot köszönök, illetve azt tenném hozzá, hogy ebből a kettőből fogok választani :)
2017. aug. 24. 13:34
 1/6 dirtboy ***** válasza:
100%

milyen autóról van szó?

oké hogy 3ajtós de nem mindegy hogy ferde hátú vagy sedan vagy kombi.

továbbá milyen erősítővel lesz hajtva,valamint ha többcsatornás akkor lesz e hidalás.

illetve milyen ládában lesz,reflex,zárt?

2017. aug. 24. 14:52
 2/6 A kérdező kommentje:

2000-res Fiat Bravo (ha jól tudom, akkor coupe-nak hívják az ilyen típusú autókat).

Ismerősömtől kaptam egy 500W-os Twister márkájú erősítőt, egyelőre ezzel szeretnék meghajtani, hidalás nem lesz. Később egy JBL GX-A604-re (4Ω Bridged: 170W x 2) gondoltam, de csak abban az esetben, ha az előbbi erősítő nem válik be valamilyen okból kifolyólag.

Az általam írt két mélynyomó zárt kivitelű.

2017. aug. 24. 18:44
 3/6 dirtboy ***** válasza:

volt ilyen autóm,pont ebbe építettem az SQ hifimet is.

ferdehátú az autó fajtája.

a twister erősítők nem valami jók,így a kisebbik mélynyomót válaszd,azzal jobban elbír majd,pontosabb hangja lesz.

az ajtók elég nagyok,sok szerelő nyílással,ne felejtsd el jól ki bitumenlapozni,a szerelő nyílásokat is leragasztani vele két,három rétegben.

2017. aug. 25. 09:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat!

Ha jövőtálló megoldásban gondolkodom, és a későbbiek folyamán egy minőségibb erősítőt szeretnék beépíteni az autóba, akkor nem jobb, ha most a nagyobbat választom?

2017. aug. 25. 15:45
 5/6 dirtboy ***** válasza:

Akkor jobb persze.

Nem tudom új holmikban gondolkodol e de nézz szét a használt piacon,nagyon jó holmik mennek és mivel elektronikai cuccok így nagyon nyomott áron is hozzá lehet jutni,alkalmanként bolti áruk 30%áért is.

facebookon is van sok autóhifi adok veszek stb oldal,nagyon sok taggal,nagyon sok eladó holmival.

2017. aug. 26. 14:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Elektronikai cuccokat (nem csakis kizárólag, de) leginkább használtan szoktam vásárolni, kerestem is már ezeket a ládákat, de nem találtam eladót. A facebook csoport viszont klassz ötlet, köszönöm!
2017. aug. 26. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!