Egy kisebb méretű,3 ajtós autóba szerintetek a kettő közül melyik mélynyomót érdemesebb megvásárolnom az alábbi hangszórók mellé?
milyen autóról van szó?
oké hogy 3ajtós de nem mindegy hogy ferde hátú vagy sedan vagy kombi.
továbbá milyen erősítővel lesz hajtva,valamint ha többcsatornás akkor lesz e hidalás.
illetve milyen ládában lesz,reflex,zárt?
2000-res Fiat Bravo (ha jól tudom, akkor coupe-nak hívják az ilyen típusú autókat).
Ismerősömtől kaptam egy 500W-os Twister márkájú erősítőt, egyelőre ezzel szeretnék meghajtani, hidalás nem lesz. Később egy JBL GX-A604-re (4Ω Bridged: 170W x 2) gondoltam, de csak abban az esetben, ha az előbbi erősítő nem válik be valamilyen okból kifolyólag.
Az általam írt két mélynyomó zárt kivitelű.
volt ilyen autóm,pont ebbe építettem az SQ hifimet is.
ferdehátú az autó fajtája.
a twister erősítők nem valami jók,így a kisebbik mélynyomót válaszd,azzal jobban elbír majd,pontosabb hangja lesz.
az ajtók elég nagyok,sok szerelő nyílással,ne felejtsd el jól ki bitumenlapozni,a szerelő nyílásokat is leragasztani vele két,három rétegben.
Köszönöm a tanácsokat!
Ha jövőtálló megoldásban gondolkodom, és a későbbiek folyamán egy minőségibb erősítőt szeretnék beépíteni az autóba, akkor nem jobb, ha most a nagyobbat választom?
Akkor jobb persze.
Nem tudom új holmikban gondolkodol e de nézz szét a használt piacon,nagyon jó holmik mennek és mivel elektronikai cuccok így nagyon nyomott áron is hozzá lehet jutni,alkalmanként bolti áruk 30%áért is.
facebookon is van sok autóhifi adok veszek stb oldal,nagyon sok taggal,nagyon sok eladó holmival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!