Könnyebb sérüléssel járó közlekedési baleset után a kórházban mire vesznek vért? (2 ampulla vért vettek le és később vizeletet)
Figyelt kérdés
2017. szept. 6. 10:37
1/7 anonim válasza:
Mindenre. Abból sok mindent megtudnak állapitani, hogy mennyit változik az állapot adott idő alatt.
Meg az alkohol szintet is nézhetik.
2/7 A kérdező kommentje:
2 ampulla elég mindenre? Mikor részletes vérvételre megyek 5 ampullát is levesznek. Úgyhogy ezt kétlem.
2017. szept. 6. 10:47
3/7 anonim válasza:
Egy általános vérvizsgálathoz elég 2 ampulla vért venni. És egy általános vérvétel ilyenkor elegendő támpontot ad az állapotod felméréséhez, amihez pedig ilyen esetben alap dolog egy vérvétel, mert sok mindent meg tudnak belőle nézni.
4/7 anonim válasza:
Vétkes voltál, vagy áldozat? Ha vétkes, akkor első körben alkohol és drogteszt miatt szerintem.
5/7 A kérdező kommentje:
áldozat voltam
2017. szept. 6. 11:59
6/7 A kérdező kommentje:
törés gyanúval vittek be
2017. szept. 6. 11:59
7/7 anonim válasza:
Engem egyszer elütöttek (bringával voltam). A sofőr a helyszínen elismerte a felelősségét. Ehhez képest:
1. a mentős figyelmeztetett, hogy ha ittas vagyok, jobban járok, ha nem visz be, és inkább elslisszolok a helyszínről (vérző fejjel, ugye).
2. a kórházban, még mielőtt ellátták a sebem, azzal kezdték, hogy levették a vért.
3. míg a röntgenemre vártam, megjelentek a fakabátok, és fújattak velem egy szondát.
4. aztán mikor mentem a rendőrségre a bringámért, búcsúzóul megszondáztattak még egyszer.
Mindez egy hétköznap délelőtt, természetesen egy korty alkohol sem volt bennem, munkába menet történt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!