Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Foglalkozzak a véleményükkel...

Foglalkozzak a véleményükkel vagy nekem van igazam?

Figyelt kérdés

Motorozom. De mindenki kivétel nélkül a család, a barátok viccesnek tartják és kiröhögnek, ha nem vagyok hajlandó 1 métert se megtenni anélkül, hogy fel ne öltöznék teljes védőfelszerelésbe.

Ez szerintük akkor vicces, amikor elküldenek a tescoba, hogy ez meg az kell, ami tényleg 1 km-re van, de nem vagyok hajlandó pólóba, meg farmerba felülni a motorra. A család, barátok szerint 1 km-en semmi se történhet, bőven elég volna póló, pulcsi, farmer, meg egy sportcipő...

Ezzel személy szerint nem értek egyet, de mégis hogy magyarázzam el nekik hogy a biztonságomon nem spórolhatok?

2017. szept. 6. 10:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Tökéletesen egyetértek veled, én magam is ATGATT-fajta motoros vagyok. A motorozás, akárhogy nézzük veszélyes üzem, és ahhoz, hogy ne dögöljünk meg vagy legalábbis ne sérüljünk meg komolyan, szükséges a védőfelszerelés.

Akik meg kiröhögnek, qrvára nem értenek hozzá. A legszomorúbb, amikor egy motoros mond ilyeneket, remélem a squidek hamarosan kikopnak.

2017. szept. 6. 14:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát mit mondjak, én kicsit lazábban veszem a dolgokat, a városban farmer, sportcipő, és pólóban is szoktam motorozni. Meg persze sisak. Az állandó beöltözés a szűk motoros ruhába olyan körülményes, hogy utálatossá válik tőle a motorozás. Városban úgyis 50-60-al kell menni, és óvatos vagyok, aztán ennyi. Sajnos védőfelszerelésben is meg lehet halni..
2017. szept. 6. 15:57
 13/19 anonim ***** válasza:

Robogóval sem mentem sehova kesztyű meg térdvédő (és persze sisak) nélkül.

Maximum ha udvaron belül odébbálltam vele.

Be kell öltözni, mert a baj akkor történik mikor úgy mész hogy "mi baj lehet?".

Az meg elég hülyén néz ki, hogy belefeccölsz 300k-t motoros cuccba, aztán lerokkansz mert pont nem volt rajtad, mikor a tescoba menet nem adták meg az elsőbbséget.

2017. szept. 6. 16:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Wtf, a barátnőd állta a szerelőt, mert az ő utcájában borultál föl?
2017. szept. 6. 16:35
 15/19 anonim ***** válasza:
16%
A tökömbe lejet felborulni motorral ßazmeg erre is csak ti vagytok képesek nyakig beöltözve lehet hogy épp a sok szar zavart ami rajtadvolt...😁
2017. szept. 6. 18:37
 16/19 anonim ***** válasza:

Statisztikak szerint a legtobb kozuti baleset a lakohely 10km-es korzeteben tortenik! Nagyon sokan lazabbra veszik a figurat pont azert, mert jaj mindjart otthon vagyok ugyse tortenik semmi es durr...

Ne foglalkozz masok velemenyevel...persze akkor a mienkevel sem :D

2017. szept. 6. 21:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Persze hogy 10 km-s körzetben történik a legtöbb baj, hiszen ott közlekedünk a legtöbbet. Legalábbis én.
2017. szept. 7. 09:36
 18/19 anonim ***** válasza:

Azt a komoly statisztikát...😀

Mindegy barátom,inkább viseld mint neviseld...

2017. szept. 7. 18:42
 19/19 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, csak kifelejtettem. Szóval mondhatom, hogy a párom állta a motor költségeit, mert hívott éjszaka, hogy menjek, mondtam oké. Nem is volt baj, a városból felhívtam, ő lejött, mondjuk igen vicces volt, mert egy kátyút nem vettem észre és elkalandozott a figyelmem.
2017. szept. 8. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!