Foglalkozzak a véleményükkel vagy nekem van igazam?
Motorozom. De mindenki kivétel nélkül a család, a barátok viccesnek tartják és kiröhögnek, ha nem vagyok hajlandó 1 métert se megtenni anélkül, hogy fel ne öltöznék teljes védőfelszerelésbe.
Ez szerintük akkor vicces, amikor elküldenek a tescoba, hogy ez meg az kell, ami tényleg 1 km-re van, de nem vagyok hajlandó pólóba, meg farmerba felülni a motorra. A család, barátok szerint 1 km-en semmi se történhet, bőven elég volna póló, pulcsi, farmer, meg egy sportcipő...
Ezzel személy szerint nem értek egyet, de mégis hogy magyarázzam el nekik hogy a biztonságomon nem spórolhatok?

Tökéletesen egyetértek veled, én magam is ATGATT-fajta motoros vagyok. A motorozás, akárhogy nézzük veszélyes üzem, és ahhoz, hogy ne dögöljünk meg vagy legalábbis ne sérüljünk meg komolyan, szükséges a védőfelszerelés.
Akik meg kiröhögnek, qrvára nem értenek hozzá. A legszomorúbb, amikor egy motoros mond ilyeneket, remélem a squidek hamarosan kikopnak.

Robogóval sem mentem sehova kesztyű meg térdvédő (és persze sisak) nélkül.
Maximum ha udvaron belül odébbálltam vele.
Be kell öltözni, mert a baj akkor történik mikor úgy mész hogy "mi baj lehet?".
Az meg elég hülyén néz ki, hogy belefeccölsz 300k-t motoros cuccba, aztán lerokkansz mert pont nem volt rajtad, mikor a tescoba menet nem adták meg az elsőbbséget.

Statisztikak szerint a legtobb kozuti baleset a lakohely 10km-es korzeteben tortenik! Nagyon sokan lazabbra veszik a figurat pont azert, mert jaj mindjart otthon vagyok ugyse tortenik semmi es durr...
Ne foglalkozz masok velemenyevel...persze akkor a mienkevel sem :D

Azt a komoly statisztikát...😀
Mindegy barátom,inkább viseld mint neviseld...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!