Gerinccsigolya éles fájdalma esetén hova forduljak? Foglalkozzak vele?
Egy db gerinccsigolyám fáj,de nagyon erősen ,szinte már érintésre is. Észrevettem,hogy szabad szemmel is látható egy kis dudor. Ha a széknek dőlök a legegyenesebb háttal is nyom,szúr. Tehát erős csípő,égető érzést tapasztalok a dudornál olyan mintha valaki egy kalapáccsal rávágott volna.
Pár napja tart,de kb két hónappal ezelőtt éreztem ezt először akkor elmúlt.De 2 évvel ezelőtt is voltak egyéb tüneteim bár akkor nem a csigolyámat érintő. Merre mehetek ezzel? vagy ez normális?
Sima sürgősségi? Vagy van erre szakrendelés beutaló nélkül?
Egyébként foglalkoztam vele 2 évvel ezelőtt ,mert pokolian zsibbadt a lábam és nem tudtam lehajolni,feküdni. Akkor a háziorvoshoz mentem,de kb az 5. napon és addigra nagyon sokat javultam,ő mivel tapintásra fájdalmat nem éreztem csak egy izomlazítót írt fel,szedtem és el is múltak a panaszaim. Anyukámnak volt gerincsérve ő azt mondta biztosan nekem is az van,de ne foglalkozzak vele csak csináljam a gerinctornát. Így a dolog lezárult akkor.
20 év alatt módszeresen kinyírtad a gerinced és most csodatornát, csoda gyógyszert keresel?
Edzeni kéne ...
utolsó,szerinted hogy nyírtam ki módszeresen a gerincem? :D
amúgy képzeld rendszeresen edzek,ez most nem jött össze nekedxd sőt arra gyanakszom,hogy régen túl sokat is edzettem és az okozhatta ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!