Miért mondják az újságírók, hogy a Celerio csúnya?
Figyelt kérdés
Mármint most kifejezetten csak a külsejéről beszélünk, az egyéb tulajdonságaitól függetlenül. Szerintem cuki, és vicces.:)2017. szept. 4. 17:48
11/13 A kérdező kommentje:
A nemi kérdést Te keverted bele, viszont eredetiileg csak azt jegyeztem meg, hogy a celerio nem is csúnya.:)
2017. szept. 8. 18:40
12/13 anonim válasza:
Oké, tehát egy újságírónak nem tetszik a Celerio, viszont neked meg tetszik.
Oké, ÉS AKKOR MI VAN???
Ízlésekről nem lehet vitatkozni.
13/13 anonim válasza:
Nekem férfiként, Celerio-m van és semmiféle megkülönböztetést nem érzek, hogy ez női autó lenne vagy sem, sőt sokan megdicsérik mert sötétszürke metállal, sötétített ablakkal nagyon jól néz ki! Nem utolsósorban egy igénytelen, egyszerű de nagyszerű kocsi, ami kell bele az bent van, és bőven elég egy egyszerű, szerény embernek. Aki meg nagyobbat, luxusosabbat akar, az vegyen mást. De munkába járni, futkozni a falvak között bőven megfelelő és árban is tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!