Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondják az újságírók,...

Miért mondják az újságírók, hogy a Celerio csúnya?

Figyelt kérdés
Mármint most kifejezetten csak a külsejéről beszélünk, az egyéb tulajdonságaitól függetlenül. Szerintem cuki, és vicces.:)
2017. szept. 4. 17:48
1 2
 1/13 anonim válasza:
51%

ki mondja? mi ez? autó. és kit érdekel mit mondanak, nézd meg a népítéleten, h mit mondanak róla. az autónál nem a szépség számít elsődlegesen

[link]

2017. szept. 4. 18:11
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem az. Kicsit hasonlít a Sandero-ra, de mindegy.
2017. szept. 4. 19:34
 3/13 anonim ***** válasza:
U.i.: lehet, hogy fordított pszichológiát alkalmazva így akarják hirdetni.
2017. szept. 4. 19:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is ronda, nekem a lapos, széles kocsik tetszenek, nem a keskeny magasak. De ez ízlés kérdése, "cuki" női autó, bevásárlásra egy nőnek tökéletes lehet.
2017. szept. 5. 07:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is ronda, de ez mit számít? Teljesen szubjektív.
2017. szept. 5. 09:10
 6/13 A kérdező kommentje:

4-es, hogy jön ide a nemi kérdés? Mi ez a macsó, hímsovi f@.szság kategória, hogy "női autó"? Egy, hogy egy pasinak miért ne tetszhetne, ha egy autó "cuki", és vicces, én is pasi vagyok, méghozzá heteró, és nekem is tetszik. Kettő, aki Celerio-t vesz, annak nyilván az az egyik fontos szempont, hogy nem akar túl sok pénzt költeni egy autóra, ugyanis bármily furcsa, a férfiak között is vannak csórók, és a nők között is gazdagok.:) Szerintem sokkal értelmesebb dolog 2,6 millióért venni egy zsír új Celerio-t, amivel vélhetően 8-10 évig csak olajcserére kell szervizbe menni, mint ugyanennyiért venni egy 200 000+ kilométeres macsó luxusautót, amivel már igencsak lehetnek problémák bármikor, abból kiindulva, hogy azzal majd biztos lehet csajozni, vagy egy drágább új autót erőn felüli hitelből, majd évekig sírni, hogy olyan csórók vagyunk, hogy még nyaralni sincs pénzünk.(Most komolyan aki egy drág(ának látszó) kocsival akar csajozni, az meg is érdemel egy olyan csajt, aki nem pasit akar, hanem menő cuccokat...)

A másik, hogy szerintem a "városi autó" kategória is kicsit mesterkélt, szerintem nagyon kevesen vesznek új autót úgy, hogy csak városban, vagy csak sztrádán fogják használni, még akkor is, ha általában a kicsi, és olcsó autókat szokták "városinak" nevezni. Szerintem a legtöbben használják városban is, meg sztrádán, hosszabb utakra is. Azért nem gondolom, hogy egy klímás Celerio-van ne lehetne nyaralni menni, nagyapám KÉTÜTEMŰ TRABANTTAL anno bejárta Franciaországot, és Svájcot, és a bolgár tengerparton is voltak hárman, gyerekkel vele.:) Másik nagyapám, és nagyanyám meg régi Swift-el is simán voltak Olaszországban nyaralni, pedig az övékben sincs klíma.:)

2017. szept. 5. 12:42
 7/13 anonim ***** válasza:

Megsértődhetsz rajta, de ez az általános vélemény, ahogy az is, hogy egy hímnenű aki rendszeresen használja a cuki szót legjobb esetben is fiú, de semmiképpen sem férfi.

Egyébként a fogalmakkal sem vagy tisztában egészen. A városi autó nem azt jelenti, hogy az M1/M7-en agyonlőnek a Budapest táblánál egy ilyennel, ha elakarod hagyni a várost, hanem hogy a kialakításából és motorozáltságából adódóan városi használatra praktikus. Atól még el lehet vele járni máshol is. Én autópályáztam nem keveset többek között Corsa B-vel is. Túléltem, most teljesen más kategóriás autóban ülök, ég és föld.

(A csajozás nem tudom hogy jött ide, de aki autóval csajozik annak úgyis mindegy...)

2017. szept. 5. 21:48
 8/13 A kérdező kommentje:

"Megsértődhetsz rajta, de ez az általános vélemény, ahogy az is, hogy egy hímnenű aki rendszeresen használja a cuki szót legjobb esetben is fiú, de semmiképpen sem férfi."

Igen, és ez elég idióta vélemény. Ami az autókat illet már csak azért is sértő a "női autó"-zás, mert ha megfigyeled tényleg az olcsó, és kicsi autókat szokták "női autónak" nevezni, ebben pedig benne van az a társdalami sztereotípia, hogy a férfi a gazdag, és neki annak is kell lennie, és akinek nincs pénze, az nem igazi férfi. Ugyanezért nagyon gusztustalan a puncs.hu "tárkereső", na mindegy, ez messzire vezető társadalmi kérdés már...

2017. szept. 6. 09:20
 9/13 A kérdező kommentje:
Rengeteg férfi ül nyilván ún. "női autó"-kban, most az előbb említetted, hogy Te is, mert akkor arra volt pénzed, és nyilván Neked sem esett volna jól, ha akkor valaki a macsó társadalmi sztereotípia nevében megkérdőjelezi a férfiasságodat.
2017. szept. 6. 09:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Újra vakvágányra szaladtál, a kis autó nem egyenlő az olcsó autóval... (Pl. Mini)

Én leszarom, hogy ki mit gondolt rólam amikor B Corsa-m volt. Most egy viszonylag feltűnős "sport"-os kocsim van, és most sem érdekel. És ez a kocsi sem egy óriás, középkategóriás autó. Tehát még mindig közelében sem vagyok az A6, 5er, C klasse kategóriának.

Egyébként elmondhatnád, ki is mivel bántotta meg ennyire a lelked, mert ezt itt messze nem autó méretekről szól. Valami osztálytárs leb*zizott, mert neked a kisautók tetszenek, vagy mi történt?

2017. szept. 8. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!