Mennyire számít japán autónak a Suzuki?
Visszakapja az ember a japán minőséget egy Magyarországon vagy Indiában gyártott autónál?
Mennyire japán egy nem japánban gyártott autó?
Pl. a bmw német és ott is készül. A mercit meg csak összeszerelik itt. Azt is csak pár fajtát.
A Suzukik motorikusan mindig is megbízhatóak voltak, ebből a szempontból hozták a "japán minőséget" még a régi Swiftek is.
Kényelmi szempontokból volt lemaradva a Suzuki a többi japán gyártó mögött, el kell ismerni, hogy nagyon fapados autókat gyártottak, még pluszban sem lehetett minden extrával felszerelt Suzukit vásárolni.
Ebben is előrébb léptek az utóbbi években, a következő lépés talán az anyaghasználat lesz, ami nem azt jelenti, hogy nem tartós egy Suzuki utastere, de sok a műanyag.
Az lehet, hogy műanyag az utastere de én még újabb suzukit nem láttam lerohadva az útszélen...
elég sokat pályázok és ott is sok merci meg bmw van a leállósávban miközben éppen a trélerre vár vagy húzzák fel :)
Végig olvastad, amit írtam a Suzukiról?
Úgy gondolom összességében pozitív vélemény fogalmaztam meg, a sok műanyag a belső térben sem igazán kritika, csak egy lehetőség a további javulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!