Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek sedan autója van miért...

Akinek sedan autója van miért vette meg?

Figyelt kérdés
A kinézete tetszett meg neki,mert szerintem az ötajtós meg a kombi sokkal praktikusabb de sok esetbe szebb is.
2017. szept. 3. 07:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne mindegy? Minden a felhasználási módon múlik.

Jöttök itt a jól pakolható kombival, de ki a f*t érdekel a jó pakolhatóság, ha soha nem viszek egy irattáskánál többet? Minden relatív.

2017. szept. 3. 13:58
 22/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%

"5 ajtós kombival 4 ember csak a szomszéd faluig? Az akkor user error... "

A kombi az kombi. És van amit külön 5 ajtósnak hívnak általában, de ha jobban tetszik, akkor ferdehátú (de nem egészen az). Na abba pakold be 4 ember csomagjait. Én a sedanba megteszem simán.

2017. szept. 3. 16:21
 23/23 anonim ***** válasza:
55%

Nálam számít a praktikusság, kell a nagy hely, ennek ellenére volt már szedán autóm is.

Amúgy nagyon számít hogy milyen márkáról van szó. Bizonyos márkák csúnyák kombiban, pl BMW, Mercedes. Más márkák pedig hagyományosan nagy hangsúlyt fektetnek a kombi autók szépségére, pl az Audi. Nekem személy szerint jobban tetszenek a kombi Audik, mint a sedanok. Ezért lett kombi Audim. Aztán hogy múltkor is mikor hirtelen szétment otthon a mosogép, aztán hamar elmentem a boltba, és az újat bedobtam a csomagtartóba, nagyon hasznos tud lenni.

2017. szept. 3. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!