Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek sedan autója van miért...

Akinek sedan autója van miért vette meg?

Figyelt kérdés
A kinézete tetszett meg neki,mert szerintem az ötajtós meg a kombi sokkal praktikusabb de sok esetbe szebb is.
2017. szept. 3. 07:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
28%
Semmi előnyt nem ad a kombi, de rosszabb a legellenallasa és nekem az autó formája Szedán. Keveset is látok belőle az utakon.
2017. szept. 3. 07:23
 2/23 A kérdező kommentje:
Ad az bőven előnyt sokkal nagyobb jobban pakolható csomagtér,ha a hátsó ülések előre vannak döntve hatalmas tárgyakat lehet vele szállítani. Szerintem a sedan divat még a 80as évekből maradt amikor minden 2. auto lada volt. Azóta egyre kevesebbet látni belőlük.
2017. szept. 3. 07:29
 3/23 anonim ***** válasza:
32%

A szállítás. Van teherautó tehát ha kell szállítani azzal megyek. Évente cca. 1 alkalom ez amit privát nem munka ügyben szallitok. De akkor se akarom a mindennapi autóba betenni mert összeveri a karpitot koszos lesz.

A kombi egyetlen előnye hogy könnyebb a babakocsit berakni. Felfelé se pakolok vannak gyerekek csinálok egy tornyot fekezek cucc előre repül és kész a baj egy balesetnél még jobb ha a csomagok nem utaznak az utastérben.szoval kb ennyi

2017. szept. 3. 07:33
 4/23 anonim ***** válasza:
33%

de nem akarom megmagyarázni, nekem a szedán tetszik. de annak is vannak előnyei ahogy leírtam, mind2 családi kocsi szedán. 2 gyerekkel, tehát semmi problémát nem okoz, nekem tetszik, sőt, már volt hogy az uton leállított még a rendőr is hogy nem adom e el a kocsit, tehát nem csak én vagyok ilyen elvetemült..

Kombiból van pár szép, sőt egyre több, de jelenleg nincs olyan igény hogy pl szekrényt vagy létrát vigyek a személyautómban :)

2017. szept. 3. 07:40
 5/23 anonim ***** válasza:
58%
tapasztalatlan ifjú koromban sedant vettem. soha többet nem lesz. rohadtul nem praktikus
2017. szept. 3. 07:50
 6/23 anonim ***** válasza:
55%
Az igaz hogy nem praktikus, de a csapott hátsóval se az. Nekem egy terű van, ez még a kombinál is sokkal jobb.
2017. szept. 3. 08:15
 7/23 anonim ***** válasza:
67%

Nekünk is sedan a családi autó,de nem mi vettük hanem kaptuk,szóval lényegében egy teljesen más típus is lehetne :)

Viszont nekem személy szerint nem tetszik,nem választanék sedant.

2017. szept. 3. 08:51
 8/23 anonim ***** válasza:
48%

Azért vettem szedánt, mert nekem az tetszik, és pont leszarom, hogy a kérdezőnek nem jön be.

Ha meg majd nagy dolgokat kell szállítani, felbérelek egy parasztot, akinek kombija van.

2017. szept. 3. 10:54
 9/23 anonim ***** válasza:
29%

A sedan szebb, annak van igazi, sportos, fiatalos autó formája pl.

Viszont én legelsőnek is kombit vettem már, mert hiába rondább, az életet nem az érdekli, hanem a praktikusság. És biza nagy családdal abba férni el egyszerűen. Természetesen 5 ajtóst, mert senkinek nincs kedve az elöl ülőkön átmászni mindig.

Akinek erre nincs szüksége, az előtérbe helyezheti a kinézetet és vehet sedant.

2017. szept. 3. 11:41
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Kombit vegyen a román kőműves meg az ételhordó kisfiú.
2017. szept. 3. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!