Akinek sedan autója van miért vette meg?
A szállítás. Van teherautó tehát ha kell szállítani azzal megyek. Évente cca. 1 alkalom ez amit privát nem munka ügyben szallitok. De akkor se akarom a mindennapi autóba betenni mert összeveri a karpitot koszos lesz.
A kombi egyetlen előnye hogy könnyebb a babakocsit berakni. Felfelé se pakolok vannak gyerekek csinálok egy tornyot fekezek cucc előre repül és kész a baj egy balesetnél még jobb ha a csomagok nem utaznak az utastérben.szoval kb ennyi
de nem akarom megmagyarázni, nekem a szedán tetszik. de annak is vannak előnyei ahogy leírtam, mind2 családi kocsi szedán. 2 gyerekkel, tehát semmi problémát nem okoz, nekem tetszik, sőt, már volt hogy az uton leállított még a rendőr is hogy nem adom e el a kocsit, tehát nem csak én vagyok ilyen elvetemült..
Kombiból van pár szép, sőt egyre több, de jelenleg nincs olyan igény hogy pl szekrényt vagy létrát vigyek a személyautómban :)
Nekünk is sedan a családi autó,de nem mi vettük hanem kaptuk,szóval lényegében egy teljesen más típus is lehetne :)
Viszont nekem személy szerint nem tetszik,nem választanék sedant.
Azért vettem szedánt, mert nekem az tetszik, és pont leszarom, hogy a kérdezőnek nem jön be.
Ha meg majd nagy dolgokat kell szállítani, felbérelek egy parasztot, akinek kombija van.
A sedan szebb, annak van igazi, sportos, fiatalos autó formája pl.
Viszont én legelsőnek is kombit vettem már, mert hiába rondább, az életet nem az érdekli, hanem a praktikusság. És biza nagy családdal abba férni el egyszerűen. Természetesen 5 ajtóst, mert senkinek nincs kedve az elöl ülőkön átmászni mindig.
Akinek erre nincs szüksége, az előtérbe helyezheti a kinézetet és vehet sedant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!