Lehet ennek következménye, vagy egyéb (piroson áthajtás)?
Mentem ma kocsimmal,egy olyan helyre,hogy : lámpa,utána kanyargós dupla sávos út,majd ismét lámpa,a kettő között 30m.
Mentem,dűhítő fejfájással voltam már akkor,egy pillanatra a szemem lecsuktam,mert láttam,hogy előttem kb 20m-re van,és utána csak az előttem lévőt néztem,aki a piroson nagyba áthajtott...
Sajna nem figyeltem,csak kb a fejfájásra,és csak "átment" akkor zöld alapon voltam,de amikor rendesen odanéztem láttam,hogy piros.
Ennek utólagos következménye lehet?
Lehet.
Ha volt kamera, akkor 50 ezer.
Naponta látok sajnos olyanokat Budapesten, hogy sokan szánt szándékkal áthajtanak a piroson, mert megunják a várakozást. Vagy úgy hajtanak át a kereszteződésen, hogy már másodpercek óta pirosra váltott, mert annyira sietnek, hogy képtelenek a fékre lépni.
Ha nem volt VÉDA a kereszteződés környékén, vagy rendőr nem látta, akkor gyakorlatilag semmi következménye nincs.
Itt hál' Istennek nem jönnek oldalról.
A lámpa azért van,mert reálisan éles kanyar van,és itt a buszok egyszerre nem mennének el egymás mellett...
Viszont most megtanultam,nem érdekel,ha kb falnak tudnék menni a fejfájástól inkább várok egy 10 percet gyógyszer után,vagy elkerülőkön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!