Mi történik ha egy motoros lecsapja a visszapillantót? Lesz ennek egyáltalán következménye?
Figyelt kérdés
Ma mentem autóval és az előttem haladó autós eléggé benézte az előzést és szemben haladó motorosnak az útpadkára kellett mennie(legalábbos úgy láttam) hogy elkerülje a bajt...Aztán megfordult és lámpánál bement az autós mellé ,ott üvöltöztek pár sort.Majd piros-sárgára váltott a lámpa a motoros lecsapta a tükröt majd lelépett.2017. jún. 18. 17:00
1/13 anonim válasza:
Jobban járt, mint ha az orrát törte volna el.
2/13 anonim válasza:
Nos ha érte kár akkor feljelentheti az autós. Aztán ha még bizonyítani is tudja (pl. kamerafelvétellel) akkor lehet belőle ügy. De erre igen halovány az esély.
3/13 anonim válasza:
A motorost felelősségre lehet vonni mert van rendszáma. Robogs és kerékpáros a szent tehén, azokkal már nem egyszerű.
Nehéz ítélkezni a szituban amúgy, két hülye találkozott asszem. MEgérdemelték egymást.
4/13 anonim válasza:
Van motorom nekem is, de csak hobbinak. Meg tudom erősíteni, hogy a hívő bringásoktól és motorosoktól nincs kreténebb állatfaj a Földön.
5/13 anonim válasza:
Feljelentést lehet tenni.
De ugyan így a motoros is feljelentést tehet amiért leszorították és igencsak veszélyeztették.
6/13 anonim válasza:
Nem vagyok motoros, nem is vagyok oda értük, de érdekes, hogy az autós felelősségét senki nem firtatja, a fenti leírás alapján csúnya vége is lehetett volna. Azt írja a kérdező, üvöltöztek pár sort, mikor minimum egy bocsánatkérés kijárt volna, és lehet, meg is oldotta volna a dolgot.
7/13 A kérdező kommentje:
Lehet megoldotta volna egy bocsánat kérés ,mindenesetre elég érdekes volt élőben ilyet látni.Aztán felmerült a kérdés bennem hogy ennek lehet-e vmi anyagi vonzata.Megértem hogy a motoros ideges volt(de más tulajdonát valahogy nemtudnám rongálni) ,de úgy vagyok vele hogy aki vezet az hibázik.Szerencsére nem volt baj.Köszönöm mindenkinek ment a zöld!:)
2017. jún. 18. 22:38
8/13 anonim válasza:
"de más tulajdonát valahogy nemtudnám rongálni" és gondolom más életét sem tudnád egy előzés kedvéért veszélyeztetni. Mert hogy csak egy szaros tükörröl megy az értekezés.
9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem aki vezet az hibázik.Szerencsére nem történt baj.
2017. jún. 19. 14:30
10/13 anonim válasza:
A vezet és hibázik VS szándékosan ég nemtörődöm bunkó aki veszélyezteti a többi kozlekedot nem ugyan az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!