Mi történik ha egy motoros lecsapja a visszapillantót? Lesz ennek egyáltalán következménye?
Figyelt kérdés
Ma mentem autóval és az előttem haladó autós eléggé benézte az előzést és szemben haladó motorosnak az útpadkára kellett mennie(legalábbos úgy láttam) hogy elkerülje a bajt...Aztán megfordult és lámpánál bement az autós mellé ,ott üvöltöztek pár sort.Majd piros-sárgára váltott a lámpa a motoros lecsapta a tükröt majd lelépett.2017. jún. 18. 17:00
11/13 A kérdező kommentje:
Ez így igaz.
2017. jún. 19. 18:48
12/13 anonim válasza:
Nézzük a mérleget. Akkor összegezve egy ember hibázott (legnagyobb jószándékkal) és emiatt egy másik ember majdnem meghalt. Azt kell eldöntenünk érhető volt -e a hirtelen felindulása annak akinek felelőtlenül, vagy legyen csak figyelmetlenül veszélybe sodorták az életét. A másik oldalon van egy hiba és egy törött tükör.
13/13 A kérdező kommentje:
Ezt értem és megértem a motorost csak szerintem nem így kellett volna kezelni a helyzetet.És most ne érts félre nem az autóst védem ezzel, mert hatalmasat hibázott.
2017. jún. 19. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!