BMW E46 320d új légtömegmérő, ha ki lett cserélve, de nem lett beállítva annak lesz valami következménye?
Figyelt kérdés
Egyenlőre légtömegmérő csere óta 300km-t ment az autó és csak most adta be a motorhibakód jelzést.2017. jún. 25. 16:37
1/7 anonim válasza:
Az nem jutott eszedbe, hogy valami más gond van?
2/7 A kérdező kommentje:
Eddig még soha nem jelzett nekem. Most lett 2 nappal ezelőtt cserélve a légtömegmérő és beadta a jelzést.
2017. jún. 25. 21:02
3/7 anonim válasza:
Légtömegmérőre nem sűrűn ad hibát az autó, vidd inkább szervizbe, mert előbb utóbb valami nagyobb kár lesz a motorban.
4/7 A kérdező kommentje:
Ma hoztam el szervízből. Lassan 2 hónapja vettem az autót, de a rejtett hibákból amiket a kereskedő elfelejtett említeni (☺), összejött kb. 5-600.000forintnyi javítási költség. Visszavittem, ahol vizsgáztatták az autót, hogy ezek a gondok vannak az autóval és javítsák meg. Ingyen megcsinálták a légtömegmérő cserét. Rendeltek "zsír újat", de beállítani nem állították + egy párezer ft-os utángyártott sz_rt tettek bele. Ez a gond. Szeretem ezt az országot :) 2x egymás után átverik az embert, de ez nem marad annyiban...
2017. jún. 26. 16:40
5/7 anonim válasza:
Ha ez lenne a probléma az nem két nap után jönne elő, hanem maximum 2. beindításnál. Szvsz már probléma van.
6/7 A kérdező kommentje:
A második indításnál is jött elő. Hazahoztam a "javításból", hazaértem és kb 2 óra múlva megakartam fordulni a kertbe. Akkor már ott volt a jelzés.
2017. jún. 27. 07:26
7/7 anonim válasza:
Na èn fèl ève vettem egy 20d-t azota napi használós egy olajcserèt csináltam azóta meg pár szürő azt szvsz. Lehet van ennek is 500 ezres rejtett hibája de inkabb nem nèzetem meg hisz fèl ève hibátlan a kocsi 🤔🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!