Egy 9 éves Honda vajon mikor kerül kitiltásra szmogriadó idején?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy 2008-as Hondát, de nálam szempont, hogy szmogriadóban tudjam használni. Nem pár évre tervezek vele, legalább 10 évig szeretném használni. Valaki, akinek ilyen Hondája van, írja meg légyszíves, hogy milyen besorolásban van? (ami a forgalmiban szerepel) köszi2017. aug. 30. 07:18
1/5 anonim válasza:
Az enyém 2006 - os, egy 09 kódot látok ott, nem tudom mit jelent.
Engem nem nagyon izgat a szmogriadó, ha mennem kell, megyek. Mennék egy Wartburggal is.
2/5 A kérdező kommentje:
:D köszi. 4-ig vannak kitiltva most, a 9 az akkor egész jó.
2017. aug. 30. 07:38
3/5 anonim válasza:
Ez érdekes... meglepett. Ugyanis a 2005-ös sz@r, rákkeltő, "világbékét hátráltató" dízel Opelem 10-es kategóriában van. Vígan használhatom szmogriadó idején is.
4/5 anonim válasza:
Én azért reménykedem, hogy ezt az idióta szabályozást átdolgozzák kicsit a következő télre, mert ez a mostani rendszer nagyon nagy hülyeség.
5/5 anonim válasza:
Euro4-es motorokat még nem mostanság fogják betiltani szmogriadó esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!