Érdemes utazni Honda CBR 125R motorral?
Sziasztok!
Bár még picit odébb van, foglalkoztat a téma.
Szeretném letenni a jogsit (A1), és már el akarnám dönteni, milyen motort szerezzek be.
A fajtát már sikerült eldöntenem, igaz picit nehezen, de végül a túrára esett a választás.
Gondolkodtam enduro-ban, hisz azok is nagyon tetszenek, de mivel suliba és azzal szeretnék járni, ha épp úgy adódna, illetve szeretek utazni is, így a fentebb említett kategória lett a nyertes.
Inkább tapasztalatokra lennék kíváncsi, mennyire kényelmes hosszútávon? Legfeljebb 130km-t tervezek, de azt sem jogosítvány megszerzését követő 2. héten, hisz még nem ültem motoron. Először szomszéd faluba, közeli város, és egyre messzebbre, és messzebbre. Tervezek a közelben lévő "látványosságokhoz" elmenni, kikapcsolódás, stb. tudjátok :'D
Mennyire éljem magam bele? Gondolkodhatok nagyobb távban is esetleg? Ha nem, akkor miért nem?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Nekem CBF 125 motorom volt.
Valahol el kell kezdeni én simán tudtam menni vele napi 4-500 kilométert is.
Aztán 1 év múlva vettem egy 600-ast,mert kevés volt :)
Köszi a gyors választ, de mit jelent az, hogy kevés volt? :'D
Túráztál, vagy esetleg nem volt munkahely a közelben? :'D
Vagy csak úgy az élvezet miatt?
Hány kiló voltál, és mennyi volt a max sebesség? Ajánlott sebesség hosszabb távon, pl. autópálya?
Hidegben-melegben is érdekelne a tapasztalatod! :')
20 évig csak Simsont vezettem.
Amikor behozták az úgynevezett B125-ös kategóriát levizsgáztam és megvettem a CBF125-öt.
Akkor azt hittem örökös lesz hiszen átültem egy erősebb motorra.
Viszont amikor utolérsz vele egy autót 90-nél előzni nem nagyon kell vele,mert elfogy az erő.
Sokat mentem vele 2 személlyel is szegény a mecsekbe 60-al alig ment fel :)
Na ezért vettem nagyobbat amivel 2 személlyel is bátran elmegyek egy külföldi túrára és nem kell pánikolni egy előzéskor,de azért a 2 literes fogyasztás hiányzik :)
Rendben, köszi a válaszokat! :'D Akkor nyugodt szívvel élem magam bele a "pár" kilóméteres túrákba-utazásokba :')
További szép estét, reggelt, nappalt!
Meg persze sok benzint és széles utat;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!