Ez jó autó? 700-800ból?
Figyelt kérdés
Nézegettem a használt oldalakat, 700-800 ezerből vennék kocsit nemsokára, egy 2004es ford fiesta vagy egy focus mk1et néztem, esetleg egy honda jazzt, most látom hogy a chevroletekből ennyi pénzért egy egy 2010es aveo kijön. Az ennyire rossz kocsi, nem éri megvenni hogy csak ennyi? Az hogy 5-6 évvel fiatalabb számít? A honda jazzre mondják hogy nagyon jó, meg a focusra, úgy is jobbak és megbízhatóbbaj hogy régebbiek?
Köszi a válaszokat
2017. aug. 27. 09:02
1/2 anonim válasza:
Teljesen jó. A Focusnak világbajnok futóműve van. A Honda Jazz meg megbízhatósági szempontból az egyik létező legjobb választás. Az 5-6 év olyan szempontból számíthat hogy ha ez idő alatt többet használták az idősebbet mint a fiatalabbat. De amúgy ha találsz egy megkíméltebb idősebbet és egy lestrapáltabb fiatalabbat akkor nyilván a megkímélt idősebb a nyerő. Ez elég ritka eset és csak a példa kedvéért írtam le. Ha teheted akkor nyilván újabbat vegyél.
2/2 anonim válasza:
A 2004-es, vagy utáni Focusok nagyon eltalált konstrukciók. Csak ajánlani tudom. Egyebekben meg az dönt, hogy mire akarod használni a vasat. Városban talán elég a Jazz is, de ha hosszabb távra mész, hónaljban kicsit szorítani fog. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!