Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek jogosan buktatott...

Szerintetek jogosan buktatott meg a vizsgabiztos a forgalmi vizsgán?

Figyelt kérdés
Kanyarhoz érkeztünk, és a jobb oldalon parkoló autók sorakoztak. Megállt az előttünk haladó, hogy beálljon, én pedig megvártam. Az volt a hiba, hogy nem kerültem ki, és hogy nem jeleztem indexxel a megállást, pedig ha forgalmi okokból történik, nem is kell. Beláthatatlan volt az előzési útszakasz, de előzési tilalom, vagy záróvonal nem volt. Mondtam, hogy nekem biztonság megér pár másodperc várakozást. Erre szólt, hogy ennyi volt, vegye át az oktatóm. Jogos ez?

2017. aug. 29. 15:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellet volna vissza szolni neki ugyhogy jogso volt .

Én nem szoltam semmit a vizsgabiztoshoz út közben , busz kint állt az úton mert nem volt busz öböl , mivel kanyarodik az út így nem be látható én lazán be álltam a busz mögé arra a 15-20mp-re azt amikor el indult mentem én is , meg se nyikkant a vizsgabiztos hátul . A végén mondta hogy azért a buszt ki kerülhettük volna , de ez nem számít hibának az út be nem láthatósága miatt . Majd szép lassan tapasztalat után bátrabban menni fog az ilyen helyzen .

Parkoloba én is meg vártam a kocsikat ha nem tudtam volna melletük biztosan el haladni hosszan belátható út hiánya miatt , e-miatt se volt baj

Én végig kussba voltam a vizsgámon , okato volt a navigátor meg beszélgetett a vizsga biztossal

2017. aug. 30. 07:40
 12/13 anonim ***** válasza:

#10.

Olvasd már el amit írtam könyörgöm... hol írtam én 10 perces parkolásról? Ne viccelj már...

2017. aug. 30. 10:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Itt egyes egyedül a visszaszólásod miatt buktál meg, csak épp volt mire ráfognia a vizsgabiztosnak.

Sajnos ez van, pökhendi faszoknak ki kell nyalni a valagát. Csak arra az egy órára, utána bekaphatja keresztbe. Hajrá a következő vizsgához.

2017. szept. 15. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!