Szerintetek jogosan buktatott meg a vizsgabiztos a forgalmi vizsgán?
Nem kellet volna vissza szolni neki ugyhogy jogso volt .
Én nem szoltam semmit a vizsgabiztoshoz út közben , busz kint állt az úton mert nem volt busz öböl , mivel kanyarodik az út így nem be látható én lazán be álltam a busz mögé arra a 15-20mp-re azt amikor el indult mentem én is , meg se nyikkant a vizsgabiztos hátul . A végén mondta hogy azért a buszt ki kerülhettük volna , de ez nem számít hibának az út be nem láthatósága miatt . Majd szép lassan tapasztalat után bátrabban menni fog az ilyen helyzen .
Parkoloba én is meg vártam a kocsikat ha nem tudtam volna melletük biztosan el haladni hosszan belátható út hiánya miatt , e-miatt se volt baj
Én végig kussba voltam a vizsgámon , okato volt a navigátor meg beszélgetett a vizsga biztossal
#10.
Olvasd már el amit írtam könyörgöm... hol írtam én 10 perces parkolásról? Ne viccelj már...
Itt egyes egyedül a visszaszólásod miatt buktál meg, csak épp volt mire ráfognia a vizsgabiztosnak.
Sajnos ez van, pökhendi faszoknak ki kell nyalni a valagát. Csak arra az egy órára, utána bekaphatja keresztbe. Hajrá a következő vizsgához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!