Felmegy a víz hőfok, mi baja a kocsinak?
Azért ennél több konkrétum kellene mint, hogy "középre" és "piros fele"
nem mutatja véletlenül a hőmérsékletet?
hány fokot hagyja el a mutató menet közben? 80?90?
az szép :)
engem biztosan frusztrálna a dolog ha nem lenne egy vízhőfok visszajelző a kocsiban...
sok újban mondjuk nincs is, csak kigyullad egy lámpa ha túl magas a hűtővíz hőmérséklet...
azért ezt így elég necces megmondani mert nem tudni hol van pl. a 90 fok
mennyire van a pirostól? nagyon közel vagy azért van még közte "hely"?
Szóval, ha egy helyben járatod, bekapcsol a ventilátor, menet közben viszont nem.
Khmmm!
Talán hallottál már a menetszélről....
Néha okosabb, mint egy ventilátor a hőgombájával, reléjével és minden egyéb szerelvényével együtt. ;)
Vágom, hogy van visszajelződ de nem tudod hol van a 90fok csak tippeled, hogy középen!
Azt sem tudod, hány fokon van csak közel a piroshoz :D
erre most nem tudom milyen választ vársz.
mondj egy konkrét hőfokot és megmondjuk jó-e.
Pl. nekem a hőfok 88 fok télen-nyáron kivéve városban nyáron dög melegben mert akkor 90-92 fok.
Ameddig nincsen BENNE a pirosban, addig jó.
Ha a piros felé van, akkor is jó.
Jobb is hogy nincs hőmérséklet írva, mert akkor a fél fokokon rugóznál.
Csak azért írtam nagy betűkkel, mert látom,hogy a szövegírással és értéssel is gondok vannak, és ha valaki nem pont úgy ír, ahogy szeretnéd, akkor behisztizel.
A matchbox maradjon neked. Nézegess inkább kifelé az ablakon, jó magas a gyerekülés, majd a papád foglalkozik a vízhővel.
Ezt így nem lehet megmondani fotelből, több dolog is okozhatja. Alapjáraton nincs terhelés, kevés benzin ég el a motorban, kevés hő keletkezik, ezzel megbirkózik a hűtőrendszer. Menet közben viszont terhelve van a motor, és sokkal több hő keletkezik, amit valamiért nem tud elvezetni a hűtőrendszer. Pár lehetőség:
- Termosztát mégsem nyit ki eléggé
- Vízpumpa meghibásodás
- Tömítetlenség miatti levegősödés
- Hűtőfelület erős koszolódása
- Hűtő járatainak dugulása
- Legrosszabb esetben hengerfej probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!