Ha nyerek egy autót akkor azt mennyivel kell olcsóbban adnom "használtan" mint a rendes ára az adott kocsinak?
Úgy, hogy nem használtam. Kb. a rendes árból hány % jön le?
Van erre valami bevett szokás?
Pl. Ha teljesen újonnan 6 milliót ér, akkor megéri megróbálni 5 750 000 -ért adni, vagy senki sem venné?
Eddig egy barátom nyert autót, ő megkérdezte hogy el lehet-e adni és nemmel feleltek neki.
Hogy mennyiért lehetne eladni az típusonként eltérő. De ezt akár meg is tudod nézni, keress egy olyan autót amit még lehet venni újonnan szalonokban, majd nézd meg itt hogy használtan mennyiért mennek (már ha vannak eladóak): [link]
Igazából nem gondolok semmit, nem hiszem hogy nyernék :)
Csupán láttam a 110 éves Theodora víz reklámját és eszembe jutott -ez a tulajdonképpen- elméleti kérdés, úgy általánosságban.
Ott amúgy VW e-up!-ot lehet nyerni, amire a kereslet elektromos autó révén sejtésem szerint elég kicsi...
Egyébként autós témában laikus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!