Toyota AE86-ot honnan lehetne nem túlárazva venni?
Figyelt kérdés
Néztem mobile.de-n 8-10 ezer eurónál kezdődnek, annyit lehet nem kéne kifizetnem rá.
Viszonylag távoli terv, de kb. 1 millió vagy az alatt "érné meg" nekem, merre induljak a kereséssel?
2017. aug. 25. 13:13
1/6 anonim válasza:
A piac árazza be. Te meg a piaci ár harmadában gondolkozol.
Érzed az ellentmondást?
2/6 anonim válasza:
Egy korszak autó,jó technológiával,technikával,relatíve jó motorral kivitelezéssel.
Aránylag kevés legyártott darabbal ,és nagy rajongótáborral(érdeklődéssel) tehát nem suzuki.
3/6 anonim válasza:
Sehonnan, kultusz autó lett az anime miatt.
4/6 anonim válasza:
Erről már lemaradtál, valószínűleg az egyre kevesebb megmaradt példánynak csak felfele fog menni az ára. Minden kultautó így viselkedik, amikor elkezd fogyatkozni az értelmes állapotú állomány.
5/6 anonim válasza:
Én egy Ferrari 246 GTS-t szeretnék venni, de nem túlárazva. Mondjuk másfél millió forintom van rá.
6/6 anonim válasza:
Japánból hozassál be, nagyon lefingott darabok már 500ezer jen-ért vannak(az kicsivel több mint 1 millió Ft ) Persze mire behozod és kipofozod, ott leszel 2-3 milliónál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!