Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit vezettetek tanulás során?

Mennyit vezettetek tanulás során?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most tanulok vezetni. Eddig 20 órát vettem, és a kilométer még alig haladta meg a 200 km-t...Nem kevés ez, ennyi idő alatt? Voltam autópályán, főúton is. A hátralévő kötelező 10 óra alatt a Világon nem lesz meg az 580km... Azt gondoltam, hogy vennem kell majd pótórákat, de így most ki tudja, mennyit....

A kérdésem tehát: Ti ennyi idő alatt hány kilométert vezettetek le? Illetve, hány óra után mentetek vizsgázni?

Válaszokat előre is köszönöm! :)

2017. aug. 23. 16:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát én 11 éve tettem le a jogsit és akkor még nem volt ilyen, hogy 580km...

(most annyi a kötelező vagy mi? :D)

Órában sem vezettem sokat és azt is 98%-ban városban.

Érden tettem le, akkoriban azt hiszem kevesebb volt a kötelező óraszám is, de vettem 2-3 órát extrában mert nem ment annyira, aztán mentem a vizsgára.

2017. aug. 23. 16:49
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, a tanuló akkor küldhető vizsgára, ha teljesítette a kötelező 30 órát ÉS levezetett 580km-t.
2017. aug. 23. 16:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom kérdező. Én 34 óra után mentem elöször vizsgázni tehát addigra már biztos megvolt az 580km.
2017. aug. 23. 16:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Az oktatók szerint lehetetlen a kötelező minimális óramennyiség alatt levezetni az előírt távot. De gondolom, nem is nagyon törik magukat. Ha így megy tovább, kb. 50 órát kell venned összesen.
2017. aug. 23. 16:52
 5/10 A kérdező kommentje:

Az nagyon jó... Ez is úgy jött össze, hogy nyár eleje óta vezetek. :) Szépen bele fog csúszni az iskolába is, pedig pont ezt akartam elkerülni. Imádom..

Köszönöm a válaszokat! :)

2017. aug. 23. 17:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem én 200-at sem vezettem le összesen Érden...

nem egy nagy város, de forgalom az volt mindig, szóval volt, hogy 1 óra alatt alig 1 kört lehetett menni a városban :)

az az 580km kicsit durvának hangzik

kiváncsi lennék hány helyen tartják be...

persze autópályán hamar össze lehet szedni ennyit

2017. aug. 23. 17:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Sehol nem tartják az előírt távot. Nagy kategóriákon sem. Én holnap megyek CE-ből forgalomba 1 órát és hétfőn már forgalmi vizsga. Pedig elméletben 320 km-nek kéne lenni.
2017. aug. 23. 17:49
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Reménykedem :)

Sok sikert a vizsgához!!!!

2017. aug. 23. 18:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

En tavaly vizsgaztam, nem is kerdeztem, de nem is mondtak, hogy meg kell lenni 580km-nek.

Azt tudom, hogy 30ora a kotelezo vezetes, de az elejen abbol 4-5ora a magyarazas, miket hogyan es mikent kell hasznalni, mire kell figyelni stb..

Mikor mentem vizsgazni, izgultam egy kicsit, es ameddig vartuk a vizsgabiztost, dumaltam az oktatommal, es mondta, hogy ha o nem erezte volna, hogy sikerulne, akkor addig nem is ker idopontot senkinek. Tehat csak az izgulas es tressz miatt buktam volna meg, nem miatta. Szerencsere elsore sikerult. :)

Kitartast!

2017. aug. 25. 00:27
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :) Igyekszem, azért már 4 hónapja vagyok benne a vezetésben.... De most már remélem minden gördülékenyebben fog haladni, ugyanis váltottam. Sajnos bennem is bennem van, hogy leblokkolok ilyen helyzetekben, mint például az Érettségin is. Viszont azon is sikerült túltennem magam és sikerült. Lassan lassan rájövök, hogyan nyugtassam meg magam. 😊

Ugyan nem most vizsgáztál, de balesetmentest!😉

2017. aug. 25. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!