Fiat Punto II 1.3 jtd, vagy Grande Punto 1.3 jtd, esetleg Skoda Fabia 1.4 pd tdi?
Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok, mindenképp dízelt szeretnék, heti 1-2 alkalommal használnám 250 km-re (országúton), városban, rövidebb távon csak ritkán. Inkább az olcsóbb fenntarthatóság/megbízhatóság az elsődleges szempontok, nem a lóerők.
A Grande Punto széria hogy sikerült? Sok hirdetésből az jön le nekem, mintha az emberek szabadulni szeretnének tőle.
2017. aug. 22. 08:32
1/3 anonim válasza:
Fiat JTD motorok jók, kiforrottak és megbízhatóak, PDTDI motor fejetős, sok jót nem hallani felőle. Mondjuk én nem szeretem az olasz autókat, max a motorja jó, de más márka között vacilálnék.
2/3 D. Brasco válasza:
Puntobol nem vennek dízelt vagy ha minden aron ez kell akkor az 1.9jtd-vel kéne...
3/3 anonim válasza:
#1 Jó az az 1.4pd is, igaz kicsit varrógép a 3henger, de eléggé tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!