Szerintetek megéri megvenni?
25 éves Polo-mból készülök átülni egy újabb kocsiba. Eddig 1-1,2 millió környékén nézelődtem, Fiat Grande Punto, Renault Clio, Skoda Fabia voltak az első számú kiszemeltek.
Most viszont találtam egy első generációs, 2005-ös Ford Focus-t, nagyon kevés kilométerrel, megkímélt állapotban, 800 ezerért. 1.4-es motorral, 5 ajtós.
Szerintetek melyik a jobb választás? Egy 8-9 éves alsókategóriás, átlagos állapotú (eddig csak ilyenekkel találkoztam a fent felsoroltak közül) autó, vagy egy kicsit idősebb (12 éves), régebbi konstrukciójú, de láthatóan megkímélt és nagyon egyben lévő autó? Ti melyiket választanátok?
Ezek közül én egyiket sem....használt, 9 éves Toyota yarist vett egy ismerősöm, azt hiszem, hogy 1,2 milláért. És az mégis csak egy Toyota. A japán motorok jól bírják. (Tapasztalat)
Ha csak ez lenne a felhozatal, francia autót akkor sem vennék, a franciák nem tudnak autót gyártani....
Lehet, hogy a Yaris egy Toyota, de kisebb, mint a fent említett kocsik. Próbáltam ültem már abban is, számomra nem volt kényelmetlen.
Japán motorok jók, ezt elismerem. De ha egyéni tapasztalatra támaszkodnék, újra Vw-ent vennék, mert a 25 éves Polo-mnak még most sincs motorikus gondja, egyszerűen mint autó, eljárt felette az idő.
És hogy jött ide, hogy franciát ne? Ok, biztos a Clio-ra gondoltál, de a többivel mi van?
Az meg, hogy a franciák nem tudna autót gyártani... inkább nem írok semmit erre a kijelentésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!