Skoda Fabia vagy Fiat Punto vagy Renault Clio?
Cégemnek szeretnék egy reklám autót venni. Kérdésem, hogy a 3 típus közül, melyik lenne a legköltséghatékonyabb megoldás? Fabiából a 2000-es évek eleji 1.4 101Le modellt néztem, a simát, nem kombi, nem sedan. Punto-ból a 2003-mas facelift utánit, 1.2 16V 80Le-s verzió, Clio-ból a Campus-t, 1.4 98Le. Mind benzines természetesen. 80% városi rövid távok (10-30km) naponta, 20% pályázás, Eger-Pest legtöbbször. Maximum 600 ezer forintot szánok rá, átírással együtt.
Kérdésem, melyikkel járnék e legjobban? Én az olvasottak alapján a Skodára szavaznék, talán azzal lenne a legkevesebb probléma, de érdekelne, hogy milyen fenntartási költségei vannak egy ilyen Puntonak és Clionak?!
Köszönöm!
Én is Skodát választanék de átírással együtt nem fogsz kijönni 600-ból. Én is ezt vettem volna ha ennyi pénzért lett volna 101 lóerős Fabia.
Én Cliot vettem. Sok km-t nem tettem még bele úgyhogy a megbízhatóságról nem tudok mit írni.
Szerintem a legmegbízhatóbb ezek közül a Fabia, de az is a legdrágább. Utána jön a Clio és végül a Punto, de ez az árakon is látszik, mert ugye a Punto a legolcsóbb és sejthető hogy nem egy minőségi, megbízható autót kapsz ennyi pénzért.
Fiat Seicento?
Ez 600 cmm azt hiszem, sokan pl futárkocsinak használják.
Ha a 3-.ból kellene venni, akkor vagy skoda, vagy renault.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!