Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Fabia vagy Fiat Punto...

Skoda Fabia vagy Fiat Punto vagy Renault Clio?

Figyelt kérdés

Cégemnek szeretnék egy reklám autót venni. Kérdésem, hogy a 3 típus közül, melyik lenne a legköltséghatékonyabb megoldás? Fabiából a 2000-es évek eleji 1.4 101Le modellt néztem, a simát, nem kombi, nem sedan. Punto-ból a 2003-mas facelift utánit, 1.2 16V 80Le-s verzió, Clio-ból a Campus-t, 1.4 98Le. Mind benzines természetesen. 80% városi rövid távok (10-30km) naponta, 20% pályázás, Eger-Pest legtöbbször. Maximum 600 ezer forintot szánok rá, átírással együtt.

Kérdésem, melyikkel járnék e legjobban? Én az olvasottak alapján a Skodára szavaznék, talán azzal lenne a legkevesebb probléma, de érdekelne, hogy milyen fenntartási költségei vannak egy ilyen Puntonak és Clionak?!

Köszönöm!

2015. jan. 18. 10:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én már kilenc éve hajtok egy 2-es Puntot, 1.2 16v-t. 260ezer kilométer után is teszi dolgát. Persze ez csak úgy működik ha foglalkozol az autóddal, betartod a karbantartási időket és nem csak akkor cserélsz vmit mikor már megáll az autó. De a Puntoról ugyis mindenki le fog beszélni, 'mert csak a német auto jó'. És tényleg, mert jó lehet egy Fabia vagy egy Clio is, de lehet ebből is szart kifogni. Lehet szívni bármilyen tipusú használtautóval. Sztem az állapot a legfontosabb szempont. Ha Fabiaból ennyi pénzért csak leélteket találsz, akkor azzal szívás lesz ha megveszed.
2015. jan. 20. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!