Ha a társasházunk előtt áll egy elhagyatott autó, akkor kinek kell szólnom h vontassák el?
miből derül ki számodra, hogy elhagyott? lehet, hogy kórházan van a tulaj, lehet, hogy elutazott pár hónapra, de egyszerűen otthagyta a ház előtt, csak nem tudod kié..bárkié lehet a közelben. megvette, és nem tudja kifizetni, de az is lehet, hogy ellopták, és itt parkoltatják.
Ha van rendszáma, akkor kérdezz meg egy arra járó yardot.
Sajnos amíg van rajta rendszám addig nem tehetsz semmi, ha nem akadályozza a forgalmat.
Egyébként én is felfrissítettem az emlékeimet a témában.
Google első találat...
Nálunk is volt ilyen, az autón volt rendszám de már totál le voltak engedve a gumijai, és menetiránynak szemben állt.
Én a rendőrségnek szóltam, kijöttek és rátettek valami cetlit, hogy szabálytalanul parkol, 2 hét múlva elviszik, ha a nem történik semmi.
2 nap múlva eltűnt, gondolom a tulaj vitte el.
Ha szabályosan parkol, van rajta rendszám és nem járt le a forgalmi, akkor nem tudnak semmit csinálni.
9-es: ha a társasház hoz egy határozatot, hogy az udvar nem roncsautó tároló, akkor a kártalanítás esélyét veszti.
Rövidebb úton elérhető ugyansz, ha senki nem látta/nem emlékszik, hogy került a roncs az udvarról az utcára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!