A Daewoo Nexiák miért lettek ilyen olcsók?
Rozsdásodás, nincs presztízse, a márka tulajdonképpen megszűnt (még akkor is ha Chevrolett néven tovább élteti a GM), öregek, az extrák lehet már nem igazán működnek stb.
Tehát sok oka lehet.
A Nexia sajnos valóban nulla presztízzsel bír és az is eléggé valószínű, hogy nem túl biztonságos. Anno a légzsák és az ABS a legdrágább extrái közé tartozott és olyat még nem nagyon láttam, aki mindkettőt kérte is volna bele. Én is pont ezért cseréltem le egy jobban felszerelt, fiatalabb, japánabb vasra, de bár ne tettem volna. Azóta keresem, hátha megint eladó lesz :)
Nosztalgiát félretéve, ha találsz ennyiért rozsda nélkül, vedd meg, rosszul nem jársz. Az extrákkal én nem foglalkoznék ennyi idős autónál, több rá az esély, hogy nem működnek, mint arra, hogy igen. Maga az autó viszont megbízható technika, egyszerű, mint a régi Kadettek.
0 presztizse van, nagy csomagtartója miatt kedvelt a cigók körében, akik alól kirohadt a Lada, vagy az Omega :D
Idén adtam el a Nexiámat. Logannál egyébként sokkal kényelmesebb kocsi, "tele" extrákkal..
A pénz amiért elvitték... az vicc kategória, de nem akartam 2 kocsit fenntartani ha nincs kihasználva.
Brutál megbízható, ha karban van tartva, kimegy a világból, városban sokat eszik.
Sajnos rohadnak, papagarázsokból még ki lehet fogni szebb példányt, de 20-22 éves koruk miatt azért mindig lesz mit javítgatni rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!