Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Drága, ritka autóval rendelkez...

Drága, ritka autóval rendelkező hölgyek és urak! Mit szóltok hozzá ha valaki nekiáll lefotózni az autótokat?

Figyelt kérdés
Csináltok olyankor valamit? Kedvesek vagytok vele vagy elkülditek? Mi erről a véleményetek?

2017. aug. 19. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

A sok kis nyálcsorgató mostanában nagyon rákattant a drága/ritka/luxus/prémium/autó jellegű kérdésekre.

Kezdődhetne már az iskola. :-)

2017. aug. 19. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy felső kategóriás van, ibisz fehér. Egyszer láttam, hogy fotózzák, lehet azért mert nagyon koszos volt. :D :D
2017. aug. 19. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Ibisz feher... akkor az valamilyen audi lehet.
2017. aug. 19. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez érdekes kérdés. Nekem egy 25 éves Polo-m van, a 25 év minden "megpróbáltatása" látszik a kocsin.

Karcok, egy-két jég okozta benyomódás a motorháztetőn és a tetőn, pár rozsdapötty, ami előjön évről évre, hiába javítom le, lakkréteg pattogzás szinte mindenhol lassan.

Ezt is megnézik a fiatalok, mert ők ilyen kocsit nemigen láttak, és már elég ritka az utakon. Sőt, volt, aki azért fényképezte le, mert azt hitte, rat stílust képvisel, holott csak így néz ki, és kész. Az illetőtől tudtam meg, hogy ez egy tuning stílus külföldön. Mik vannak... :)

Teszem hozzá, motorikusan és szerkezetileg teljesen ép a kocsi, csak a külseje viseli az évek múlásának jeleit.

2017. aug. 19. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
# 2. vagyok. Audi, igen. A parkolóőrt is láttam már hogy fotózza. :D De jó fej volt, azt mondta hogy ha gyorsan veszek egy jegyet akkor a jeggyel mehetek a ...passz már hogy hova... reklamálni, hogy épp fizettem miközben jött az ellenőr.
2017. aug. 19. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:

tök mindegy, hogy itt ki mit mond, az a lényeg, hogy akinek a kocsiját te lefotózód, hogy reagál rá. az emberek jelentős része nem szereti, ha fotózzák őt vagy a kocsiját/kutyáját/akármijét és ha meglátják, akkor sokan elkezdenek panaszkodni, tiltakozni, vagy akár fenyegetőzni is. sokakat az sem tart vissza, hogy alaptalan dolgokkal dobálóznak ilyenkor és esetleg nincs is igazuk, a lényeg, hogy minél nagyobb arccal és magabiztosan mondják, mert attól úgy érzik igazuk lesz. márpedig minél drágább kocsija van valakinek, annál nagyobb arca, magabiztossága, hangja és arroganciája is szokott lenni - tisztelet a kivételnek.

általában attól függ a reakció, hogy milyen szándékot feltételeznek rólad és a fotózástól. ha látják és ők is úgy érzik, hogy a kocsinak szól, akkor talán még örülnek is neki. ha inkább attól tartanak, hogy felhasználják ellenük a képet, akkor már kevésbé rajonganak a fotókért. főleg akinek valami vaj is van, vagy szokott lenni a füle mögött, pl. szlovák rendszám, roki kártya, roki helyre/tilosban parkolás, gyanús gazdagodás, stb...

2017. aug. 23. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!