Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha annyira jók a japán autók,...

Ha annyira jók a japán autók, miért nincsenek annyira elterjedve?

Figyelt kérdés
Talán mert túlzottan drágák? Úgylátom rengeteg a német márkájú autó,szerintem abból van a legtöbb,gondolom nem véletlenül.
2017. aug. 19. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:

merre jártál a világban? hol láttad azt a rengeteg német autót? mert van ám még rengetegebb más márkából. Akad olyan hatalmas ország, ahol még mutatóban sincs német autó..annál több amerikai, francia.. dél-Amerikában például esztergomi Subaru és Opel is van.

a japán autók el vannak terjedve, csak más néven.Esztergomban gyártottak Fiat felirattal, Opel felirattal, és Subaru felirattal is Suzukit.

sok japán autót csak Geo, Infiniti, Lexus, stb...felirattal árulnak..nem véletlenül.

2017. aug. 19. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Leginkább az áruk miatt, amit nagy részben az európai autógyárak védelmére szolgáló VÁM tesz ki. Talán lesz nemsoká Japánnal egy szabadkereskedelmi megállapodás, utána versenyképesek lehetnek a német autókkal szemben, lényegesen olcsóbb lehet.
2017. aug. 19. 14:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Amikor még mindenki Ladával, Wartburggal, Trabanttal, stb. járt, akkor Merci, BMW, Volkswagen, stb. után sóvárogtak az emberek. Mert milyen jó és menő a nyugati autó. Na, emiatt a "kultusz" miatt lehet többet látni a német gépcsodákból. Bár szerintem csak te látsz többet belőlük. Sokat vagyok úton és elég vegyesnek látom a megoszlásukat a márkáknak.
2017. aug. 19. 15:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Én amit látok ,hogy minden 3. autó Vw ezenkívül rengeteg Opel,Audi,Bmw főleg amiket most hoznak be.
2017. aug. 19. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, merre laksz a országban, felénk Szombathely környékén legalább annyi francia meg japán kocsi jön szembe az utakon, mint német.

Én inkább azt mondanám, hogy itthon az olasz kocsik száma maradt el egy kicsit a többi nemzetétől.

2017. aug. 19. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
43%

Mert a japán autó nem menő, nem is olcsó, szóval ilyesmi. Egy BMW merci etc drága de igényes belül van választék motorból felszereltségbol. Egy opel, Ford, Skoda olcso, de meg azok is jobban konfigurálhatóak. Szóval a japán autóért fizetni kell sokat egyszerű lesz semmi se különleges benne. Sőt nem is extrém megbizhatoak. Inkább csak jobb mint az átlag de nem különleges.

Kb ennyi.

2017. aug. 19. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!