Külső visszapillantó tükör "tuning"?
Van olyan cég esetleg aki megtudná csinálni az autómon a külső visszapillantó tükröket elektromos állításúra? Sajnos nem gyártották vele belülről kézzel állítható, bontóban ahogy néztem sem találtam olyan motort ami jó lenne bele. Az elektromos része már kész a kapcsolónak már érdekes módon megvolt gyárilag a helye, lett bele kapcsoló a vezetékek behúzva készen várják a tükröt.
Mindenképpen a gyári tükörházat szeretném mert az megy a forma világhoz.
Ha már eddig eljutottál, akkor kereshetnél bele való motort is...
Más cég sem fog egyedi motort gyártani, hanem keres olyat, ami elfér benne.
Mekkora autónak a mekkora tükörházáról van szó?
Nekem elsőre a WagonR tükörmozgatója jutott eszembe, az sem egy óriási példány és gyakori is. Ha szélessége, magasságra és mélységre elfér, akkor rögzíteni kell a tükörházban (pl. műgyantával) rögzíteni rá a tükörlapot. Ha itt is ragasztasz, akkor előtte kipróbálni (pl. a mozgatóegységhez kapott bontott tükrön) hogy a ragasztód nem bántja-e a foncsorozását a tükörlapnak.
Én biztosan a márkán belül keresnék. Nem emlékszem 100%-ra, de a 2005 előtti Swift létezett elektromos tükörrel, nem?
Ha nem fér el, akkor marad a faragás: előre megnézed hol mennyit lehet levenni és utána fűrész/ráspoly/reszelő/rezgővágó/ami kéznél van, aztán mondjuk ragasztás.
A tükörlap-mozgatóegység párosításánál is valami ilyesmi utat lehet bejárni. Egy-egy márkán vagy konszernen belül még előfordul, hogy kompatibilisek a cuccok, de a márkák keresztezéséhez szerencse kell.
(Pl. hogy a Kawasaki pont ugyanolyan szemtávolságú hajtórudat használt a KX500-ba, mint ami a Pannonia egyhengeres típusaiba kell...)
Köszi a válaszokat, igazából nézegetem már egy ideje de pl az ignis tükrét kör alakú csatlakozó tartja a mozgató szerkezeten, a 200x(kb5) fort valaminek ilyen lapos felfogatója van jónak tűnik csak nem adják oda a bontóban mert ép a tükör. Azt hiszem a Fábiának is kör alakú a felfogatója ahogy néztem a bontóban.
Ezt az autót sajnos nem gyártották e-tükörrel, már kb 1 hónapja töröm rajt a fejem még a csomagtartót megcsinálni "központi zárasra" sem volt ilyen nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!