Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mész az országúton autóval!...

Mész az országúton autóval! Defekted lesz! Hogyan cserélsz kereket? Nem pótkereked van, hanem mankó kerék!

Figyelt kérdés
A pótkerék ugyanolyan mint az a négy melyet a közlekedésre használsz! a mankó kerék a helyfoglalás miatt egy kisebbre gyártott kerékforma!
2017. aug. 15. 16:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Taps, virágot az öltözőbe, gratulációkat a borítékba!

Megint egy tipikus unatkozó, tenyérbemászó stílusú okoska!

Aki feltesz egy úgynevezett kérdést, fogalmakon rugózva, agyonmagyarázva. Aztán berki válaszol, kiderül, hogy mindenkinél mindent jobban tud. Nem is választ várt, csak egy visszaigazolást kisebbségi komplexussal küzdő lelkecskéje megsimogatására, hogy lám-lám, ő mégiscsak sokkal okosabb mindenkinél.

Nekem az ilyen alak olyan mint az ENTER gomb, minden sor végén ütném...

2017. aug. 16. 11:11
 12/17 crudy ***** válasza:
Szoval ha a difi ugy mukodik ahogy annak kene akkor az nem tesz jot neki?
2017. aug. 16. 12:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Ezt csak azért hoztam szóba mert baráti társaságban beszélgettünk erről és igencsak hasonló volt a vélemény az itt elhangzottakkal! Aztán tisztáztuk,s gondoltam megosztom veletek,hátha valaki még hasznát veszi! /de ne kelljen/
2017. aug. 16. 22:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Gondolom tornából fel voltál mentve! Mindig neked kell ki vinni a szemetet,és csak az Enter gombot tudod ütni!:-D Remélem most ki adtad magadból,jól megmondtad a magadét! Gratulálok!... Nem neked szólt a kérdés/hisz te tudsz mindent/,csak annak akit esetleg érdekelt a válasz,s mivel itt kérdéseket lehet feltenni.így közelítettem meg a témát!
2017. aug. 16. 22:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Ha egyenesen haladsz /elméletileg/ a difi áll mert mindkét kerék átmérője egyforma,s csak az út egyenetlenségéből adódó vagy a kormány ide-oda mozdításából adódó kerékút különbséget kell diferálnia! Egy lényeges kerékátmérő különbség esetén a sebességtől függően pörög mint a hülye!/próbáld ki/
2017. aug. 16. 23:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Oké, és ameddig te cserélgeted a kerekeket, addig én kétszer elmentem a gumishoz.
2017. aug. 17. 07:15
 17/17 crudy ***** válasza:
Igy van, ha kisebb kerek van egyik oldalt a diffihaz forog. Nincs is ezzel baj mert h erre lett kitalalva. Nyugodtan lehet kisebb kerek rajta mivel a differencialmu akkor is betolti a szerepet amikor elozol, kanyarodsz, ramesz egy fekvorendorre vagy 150el veszel be egy hosszu ivet a palyan. Nagy sebessegnel is, kis sebessegnel is terhelheto mert erre van. Nem lesz neki hosszu halal ha mankokerekkel szaladgalsz. A legtobb autoban a diffi soha nem romlik el. Hallottam mar olyat h szetesik egy diffi. Szereltem mar diffit mert kapott egy nagy utest de attol h hasznalod nem szabad elromlania egymillio kilometeren sem. Persze mondjuk 100ezrenkent egy olajcsere annak sem art.
2017. aug. 17. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!