Mész az országúton autóval! Defekted lesz! Hogyan cserélsz kereket? Nem pótkereked van, hanem mankó kerék!
Köszönjük hogy megosztottad velünk a mankókerék fogalmát!
Hogy cseréled ki?szerintem ugyanúgy mint bármelyik másikat de lehet hogy én vagyok a retard.
"Hogyan, milyen szempontokat veszel figyelembe a cserénél?"
Hogy a defektes kereket cseréljem ki, ne az épet.
Vagy most komolyan, mit akarsz tudni?
De akkor leírom, hogy hogy néz ki a történet:
Észreveszed, hogy b*ssza meg kilukadt a gumi, félreállsz egy biztonságos helyre, ami lehetőleg vízszintes és szilárd burkolatú. Ha az úton vagy, akkor kirakod az elakadásjelző 3szöget is.
Kilazítod a defektes kerék csavarjait, megemeled az autót, leszeded a lyukas kereket, felrakod a mankókereket, meghúzod a csavarokat, leengeded az autót és eldöcögsz max. 80-nal az első gumisig.
Kedves kérdező és többiek! Értem én, hogy miért fejtette ki ennyire a kérdező a mankókerék fogalmát.
Mankókereket csak is nem hajtott kerékre szabad feltenni!!! Szóval ha a hajtott keréken van a defekt, akkor 2 kereket kell cserélned. A miértre legyen annyi elég, hogy a hajtásláncnak nem tesz jót, nagyon nem, mivel az emberek 99%-a nem a gumishoz megy egyből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!