Mitől lehet ennyi hibája egy autónak?
Az igaz h már 17-dik éves, de állandóan költeni kellett rá.
Elvileg 176000km van szervízkönyv is.
skoda fabia 1397ccm 68LE
Hibalista:
Hengerfejes
Akku
Fékek (csövek benne minden szr)
szervószivattyú gond
Hátsó ajtó teleszkópok
Lengéscsillapító
gumik
Vízpumpa
Trafó 2x
Lambdaszonda
Egyelőre ennyi
Akkut meg gumikat minden kocsin kell időnként cserélni.
A többi tényleg azért van,mert 17 éves.
De ez mar 11-12eves koraban is igy volt. Vagy lehet azert mert elhanyagolta az elozo tulaj?
Es az mitol lehetett h 2x volt hengerfejes?
A 176000realis km vagy csavarhattak szervizelesek kozott?
Attól lehet kétszer hengerfejes, hogy van valami hiba amit nem csináltak meg rendesen csak félig..
Ismerek én is olyat aki már a negyedik hengerfej tömítést cserélte, de síkoltatni egyszer sem ment el :D
Nekem 19 éves van.Hogy ne keljen egyszerre sokat költeni rá,én úgy csinálom,hogy apránként,amiről tudom,hogy cserélni kell rövidesen azt rendelem meg.Így nem kell ennyi mindent egyszerre javítani,nem borítja fel a költségvetésemet,hogy használható legyen.
Ezt azok tudják így csinálni leginkább,akik maguk javítják.
Egy elhanyagolt, idős autónak sajnos ez a velejárója,ha felhalmozza a tulaj a hibákat,mert évek óta nem költött rá,csak a benzinre.Most egyszerre kell kifizetni ezek javítását,hogy használható legyen.
A gumikat láttad,hogy elkopnak rövidesen ,a szervó olajat is láttad,hogy fekete és már régen cserés,mert az elhasznált olaj nem cserélése miatt mehetett tönkre a szivattyú.Egy apránkénti kis összeg és a nem előre látás miatt így lesz belőle nagy költség.
Nem kellett volna felhalmozni a hibákat,mert így erősen zsebbenyúlós a dolog.
Most el kellene döntened,hogy szré-hgyé eladod,vagy ér még az autó annyit,hogy ezeket rendbe hozasd rajta.
Én is Skodás vagyok,de ez nem a márka miatt van.
Számtalan ismerősöm,Kollégám van más más márkájú idősebb kocsikkal,10 év után mindegyiknél jönnek elő a gondok.
A szokásos vízpumpa,sortrafó,generátor,lengéscsillapító,pont amiket ír a Kérdező.Egyedül a hengerfej érdekes,ott valami összerakási hiba lehet,vagy a legolcsóbb hitvány tömítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!