Miért ilyen olcsók a Fiat unok-k? Pl: 2002/12 159. 000 Ft 1.4 igaz van szépség hibája akkoris miért ilyen olcsók? Első autónak milyen lenne? Rokonságban van 1 azzal sem szokott gond lenni!
Pedig sajnos a Fiat uno-k nem a megbízhatóság jelképe volt az autóiparban,még újkorukban sem. Pláne tízen évesen...
Nem akarom bántani a Fiatot,..de az akkori uno sorozat maga volt a szinonimája... az "1 Nagy rakás sz@r" kifejezésnek.
(Bocsi Fiat fan-ok)
Ha jót akarsz magadnak, meg a családodnak, nem veszel Fiatot.
Eddig apámnak, meg nekem közösen volt kb 8 Fiatunk, akkor még nagyon nem ismertem már autótípust, mert az öreg valamiért meg volt őrülve a Fiatokért(rendszeresen járt Velencébe)
Aztán később vettem már Opelt, Fordot, és csodálkoztam, hogy ezek hogy a fenébe nem mennek tönkre?
Addig az volt nekem a természetes, hogy az autókat folyamatosan szerelni kell, mindig besz.rik rajtuk valami, és azon lepődtem meg, ha jól ment a Fiat.
#3: Te tényleg hatalmas ökörségeket beszélsz. Nekünk 25 éve Fiatok vannak a családban, had ne soroljam fel, cca. 15+ de egyiknél se volt az amit te írsz, hogy folyamatosan szerelni kéne.
A mostaniak Grande Punto, Bravo 2, 7-7 évesek. Az előbbire egy kartergázcső kellet, utóbbin még semmit nem kellett cserélni.
Ennyi az elméletedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!