Suzuki swift régi vagy újabb?
Jolvan, nem kell leharapni a fejem, folyamatosan adjak ki az uj Swifteket (nem hiszem el, hogy nemtudnanak mas nevet kitalalni, nagy kavaras lesz emiatt szerintem alkatreszvetelnel kesobb).
Nekem 97van, anyamnak 2005-os.
Nekem mind a ketto bejon, nyilvan az uj erosebb,biztonsagosabb, de nekem nem tunik nagyobbnak, hiaba magasabb.
A legtobb panasz a 2005 Swiftnel a valto, kozponti zar.
Mi telen vettuk 139e volt az autoban, ra 3honapra generator baja lett, ami 50e volt. 3hete kozponti zar csere volt, ha jol emlekszem 30e korul volt a csereje. Ezeken felul szerintem jo auto.
A regieknek a hibaja az alvaz, torony rohadas HA nem elozi meg az ember a bajt. Persze ha odafigyel ra az ember, es kap alvazvedot kivul-belul+ uregvedelmet, azzal sem lesz baj.
Fogyasztasilag nincs nagy difi a ketto kozott.
Egy regi Swiftet kilehet fogni jo allapotban 350-400eFt-ért, ami tenyleg hibatlan. Rakoltesz kb. 100-150et ( alvazvedo-uregvedo, uj motorolaj stb..), es lesz sokaig egy jo autod.
Szerintem egy "fapados", tehat klima nelkuli kevesett futott uj Swift 800alatt nem kapsz, ami nem karcos, nem volt megtorve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!