Kicsit túlbíztam magam és előzésből majdnem baj lett. Felelőtlenség előzés közben meggondolni magam?
Szóval mentünk családdal, külön autóval , én vittem Anyut, Apu a Tesómat. Hazafele előzgettük egymást, persze kihalt úton walkie talkie- val mág dumáltunk is. Aztán pár km-re a céltól gondoltam megelőzöm őket és elhúzok kicsit gyorsan , hogy ki tudjak pakolni és az orrukra vessem, hogy mennyire lassúak ( poén az egész csak most megszívtam )
Elkezdtem az előzést, mikor már elkezdtem láttam a tükörből, hogy messzebb, de egy motoros is előz , gondoltam még 150 méterre lévő Citroent is megelőzöm és akkor zöld utam lesz, nade, láttam ,hogy jön szembe egy autós , a motoros meg már a mögöttem van, fogtam és behúzottam gyorsan a Citroen mögé, motoros elment. Nem volt baj, de Anyukámat kicsit lesokkolta az eset, úgy szintén a külső szemlélő családtagokat is.
Előre kellett volna gondolkodnom, tudom, felmérni a helyzetet, de most egy ideig nem merek vezetni, eddig a 2 év alatt mindent pontosan csináltam logikusan, de most ez kicsit beütött.
Felelőtlen vagyok?
( ha meg tudom vágni videó is lesz mindkét féltől. )
Nézd,ha te már a semmiből is ilyen nagy gondot csinálsz akkor inkább ne előzgessél senkit.Azt hittem valami életveszélyes dolgot csináltál de a videót látva inkább azon csodálkoztam hogy most mi volt ebben olyan nagy szám?
Én ettől 100-szor veszélyesebb dolgokat csináltam még a vezetésem elejénél,de mindig tanultam a hibáimból és jóval visszafogottabban vezetek azóta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!