Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Utálod a motorosokat? Tegnak...

Utálod a motorosokat? Tegnak az M3ason kb 40cmre suhant el mellettem, és a 130as tempóm mellett. Persze az előzés elején, végén se volt index. Mit gobdolsz arról, ahogy oesten szlalomoznak az autók között?

Figyelt kérdés
2017. júl. 31. 21:31
 1/10 A kérdező kommentje:
*Pesten
2017. júl. 31. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Alapvetően nem utálom a motorosokat, csak azokat, akik a felsőbbrendűségi tudatukkal veszélyesen közlekednek autópályán 200 feletti sebességgel, meg akik a dugóban szlalomoznak, és pár centire mennek el a visszapillantó mellett. Ha valaki betartja a közlekedési szabályokat, azzal nincs bajom, függetlenül attól, hogy motoros-e, vagy sem.
2017. júl. 31. 21:39
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Semmi gond nincs, nye problemá. Egy szép napon majd rosszul becsüli meg az oldaltávolságot, és úgy kenődik fel egy nyergesvontató oldalára, mint a szúnyog a szélvédőre. Aztán majd a pokolban gondolkozhat egy örökkévalóságig azon, megérte-e.
2017. júl. 31. 21:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Én nem skatulyázom be az embereket az alapján, hogy milyen közlekedési eszközt hajtanak.

Mindenféle járművet hajtanak idióták, igyekszem tőlük távol tartani magam.

2017. júl. 31. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Egy kezemen megtudnám számolni hogy hányszor idegesíttek fel vagy akadályoztak engem motorosok.Ezzel szemben ha autósokról lenne szó akkor még 10 kéz se lenne elég hogy összeszámoljam őket.Legalább ők mennek és nem akadályozzák a forgalmat,de a lassúakat könnyen meglehet előzni

Inkább előzzön meg egy motoros 200-al mintsem hogy döcögjek 30-al egy hosszú kocsisor mögött mert legelöl a nyomorék nem bír gyorsabban menni a többi pancser meg nem meri megelőzni

2017. júl. 31. 22:06
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Én ha látom hogy jön mögöttem , akkor lejjebb húzódok, hogy el tudjon menni kényelmesen. Meg szokták köszönni
2017. júl. 31. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

Motorosokkal nincs gond. Jön és megy.

A robogós, nah az egy más állatfajta.

2017. júl. 31. 23:12
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem utálom, főleg, hogy nekem is van egy sportmotorom.
2017. júl. 31. 23:37
 9/10 anonim ***** válasza:
83%

Általában a motorosokkal nincs bajom, viszont a sportmotorokkal közlekedőkkel annál inkább... Rosszul vagyok, ha meglátok egyet. Lehet, hogy csak mifelénk kirívóan idióták, de konkrétan félek, ha a közelben van.... lényegében mindennapos, hogy húzzák neki 100 fölött egykeréken, kanyarban átlógnak a szembe sávba, 0 oldaltávolsággal előznek, stb. Hetente van 2-3 baleset miattuk errefele.

Marhára nem érdekelnének, felőlem akkor öletik meg magukat amikor akarják, csak az a baj, hogy ha baleset van, akkor másnak is baja esik, nem csak nekik. :(

Nem gondolnak bele, hogy melyik autóban ül kisgyerek, vagy olyan ember, akit a szerettei hazavárnak.

Én értem, hogy ők ettől f#&szagyerekek, de azt soha a büdös életben nem fogom megérteni, hogy miért nem lehet versenypályán bohóckodni meg élvezni a sebességet.

A chopperek, túramotorok tök jó bulinak tűnnek és normálisak is az utakon, a crossmotor is jópofa sportnak tűnik, de a sportmotorokat nemes egyszerűséggel kitiltanám a forgalomból. Húzzák neki ott, ahol nem játszanak ártatlanok életével.

2017. aug. 1. 10:38
 10/10 anonim ***** válasza:
83%

Vannak idiotak, ez igaz.

De ha tudnad, hogy hany barom autos huzta ram a kormanyt, amikor egyebkent teljesen szabalyos voltam...

Autok kozott nem szoktam szlalomozni, bar 1-2 nagyobb helyen volt mar, hogy inkabb atmentem, mert sokkal biztonsagosabb volt. + Lampanal, allo sor mellett ugye elore lehet menni a kresz szerint is.

2017. aug. 1. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!