Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogóba jobb benzint?

Robogóba jobb benzint?

Figyelt kérdés
Szerintetek megéri 50 ccm-es robogóba magasabb oktánszámú benzint tankolni?
2017. aug. 10. 23:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
totál nem
2017. aug. 10. 23:42
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Azt nem mondanám hogy megéri de egyébként jót tesz a motorjának az adalékok miatt,

1 hónapban egyszer tele rakod sheel 100-as benzinnel hosszútávon hasznos is lehet

2017. aug. 10. 23:48
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Nem jó. Ha jót tenne neki, akkor gyárilag a mérnökök is azt határoznák meg.
2017. aug. 11. 07:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Olyat kell tankolni, amit gyárilag előírtak. Ha 50-es, akkor azt, ha 98-as, akkor meg azt. Sajnos kishazánkban már nincs 98-as, így én 100-ast tankolok.

A robogóm előző tulaja is 100-ast tankolt. Lehet benne valami, mert egy 19 éves Scarabeóról van szó és mai napig hibátlanul és megbízhatóan működik.

2017. aug. 11. 07:46
 5/11 anonim ***** válasza:
34%
Teljesen felesleges jobb benzint tankolni bele....pont annyira mint ezt a kerdest ezredjere kiírni
2017. aug. 11. 08:24
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi srácok a véleményeket. Egyszer azért megpróbálom, csak kíváncsi voltam a véleményedre.

Utolsó srácnak pedig köszönöm a meglátásod. Remélem édesanyád jó egészségnek örvend! :)

2017. aug. 11. 10:30
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Az 5. válaszolónak igaza van, ne anyázz. Nyilván ha egyszer nem érted meg , hiába teszed fel többször is.
2017. aug. 11. 15:30
 8/11 A kérdező kommentje:
jujj de sok mgmndmbr lett itten hírtelen.
2017. aug. 11. 17:05
 9/11 anonim ***** válasza:
77%

A kérdező feltesz egy kérdést,kap rá válaszokat és elkezd itt arcoskodni.

Remélem rövidesen emberére akad,mert itt nem kell szemtől szembe állnia azzal ,akit sérteget.

El kell kenni a száját,hogy kussban legyen.

2017. aug. 12. 05:10
 10/11 A kérdező kommentje:

jujj, kivagy morci?

Amúgy pedig megköszöntem azoknak, akik bármiféle értelmes megnyilvánulást adtak ki magukból. Azt hiszem ennek ezen az oldalon az egyetlen módja, hogy adok egy zöld pacsit és írok egy köszönömöt.

Annak aki meg egy kretén és idejön okoskodni, hogy miért írom ki huszadjára ezt a kérdést (amivel jómagam idáig nem találkoztam), annak igenis puszilom az anyukáját. Ha jól tudom ennek az oldalnak a lényege nem egymás lehurrogása, hanem az, hogy segítsünk egymásnak.

Az utolsó úriembernek pedig üzenem, hogy én soha nem voltam a testi kontaktus híve (namárpersze ilyen téren :D). A kézigránátot mindig is biztosabb megoldásnak találtam, mint a cicaharcot :)

2017. aug. 12. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!