Hogy működik egy simson s51 biztosítás kötése és hol lehet az ilyeneket elintézni!?
Érdemes,miért?
Mivel addig nem közlekedhetsz vele közúton,max magán ,a forgalomtól elzárt területen.
Addig minek kötnéd?
Amint megjött a jogsid clb vagy netrisk vagy egyéb biztosító kalkulátor oldalon megkötöd és hali.
4400 ft casco-val.
Érdemes lehet, ha nem akarsz majd új adásvételit írni, ugyanis ha már tied a gép, de nincs rajta kötelező, akkor a tulajdonszerzés és biztosításkötés közti időszakra fedezetlenségi díjat kell kötni, ami igen-igen drága. Tudom, mert én is így jártam.
Olvass utána ennek is!
#6:
A segédmotoros kerékpárokra nincs fedezetlenségi díj!
"Olvass utána ennek is!" Mielőtt hülyeséget írsz. :)
Kérdező:
A biztosítást nem az okmányirodában, hanem - meglepő módon - valamelyik szimpatikus biztosító irodájában köthetsz!
"A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az adásvételi és a biztosítás között is kell fizetni, majd új adásvételit csinálunk, de pszt :D"
Felesleges, lásd feljebb.
Mi szkúzi.
Annak idején, mikor engem akartak lehúzni, akkor még volt fedezetlenségi, nem tudtam, hogy eltörölték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!