Van lehetőség évfordulós autó biztosító váltásra ilyen esetben is?
Volt egy kisebb koccanásom, a biztosítót állja ugye a javítási költséget a másik félnek.
Másfél hónap múlva jár le a biztosítási szerződés akinél most vagyok, és váltani szeretnék mivel pont a napokba kaptam meg a várható költséget és még a balesetmentes kategóriában is több mint dupláját szeretné kérni mint amit tavaly fizettem.
(Most, hogy sajnos volt egy kisebb koccanás valószínűleg jóval megnöveli a díjat).
A balesetnél személyi sérülés nem volt, csak kisebb koccanásnál lejött a festék, kisebb horpadás van és centrírozni kell a kereket.
Nem tudom számít-e, mindig brókernél kötöm és kikeresik a legolcsóbbat. (A biztosítómnál már jelentettem a kárt).
Persze, hogy van.
csak az új biztosítónál is malusban leszel!
"csak az új biztosítónál is malusban leszel!"
Nem biztos, hogy mindjárt malusba ugrik. Ha pl B10-ben volt, nem lesz malusban. Való igaz, válthatsz, csak az új tarifádat 2 bónusszal lejjebb kell majd számolnod. És igen, legkésőbb 30 nappal az évforduló előtt érjen be a felmondás, különben marads.
"csak az új biztosítónál is malusban leszel!"
Nem biztos, hogy mindjárt malusba ugrik. Ha pl B10-ben volt, nem lesz malusban. Való igaz, válthatsz, csak az új tarifádat 2 bónusszal lejjebb kell majd számolnod. És igen, legkésőbb 30 nappal az évforduló előtt érjen be a felmondás, különben marads."
Nem elég, hogy sokkal többet fizet?!
"Nem elég, hogy sokkal többet fizet?!"
Nekem aztán hót mindegy mennyit fog fizetni, de egyáltalán nem mindegy, hogy b10-ből ugrik b8-ba, vagy a0-ból m2-be, mivel ugyan a csökkenés mértéke egyforma, de azért nem mindegy, hogy egy viszonylag kedvezőbb összegből lesz növekedés, vagy már egy eleve magas összeg lesz még magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!