VW EA189 "okos szoftveres" dízel motorok szoftver frissítése utáni változások?
Kérném szépen ide leírni kizárólag a tulajdonosok vagy szervízesek vagy felhasználók tapasztalatait az okos szoftver, márkaszervízben történő átírása utáni tapasztaltakról!
Motort és típust mindenképpen írjatok!
Fogyasztás, motor zaj, teljesítmény, rugalmasság változás főleg!
Az én motorom is érintett.
Márkaszervízben azt mondták, hogy "Nem mondhatnak mást, mint a hivatalos álláspont, azaz nem jár semmilyen hátránnyal." amikor megkérdeztem, hogy mik az eddigi tapasztalatok, mert én sok negatívot és néhány semelegest találtam csak, pozitívot semmit. Az idézett szöveget kétszer is elismételte a munkafelvevő a "Nem mondhatnak mást" részt különösen kihangsúlyozva, amiből egyértelmű volt, hogy ha az ember lelkiismeretét nem zavarja, akkor nem érdemes frissíteni.
Google a barátod, de lomhább és iszákosabb lesz a jármű.
Szvsz nem érdemes.
Én 2017.novemberében vettem részt Skoda Octávia 1.6cr tdi
autómmal.Mai napon kaptam meg az elutasító levelet a Porsche Hungáriától.Ők állítják,hogy nem a frissítés oka.Közel 500km-t teszek meg két hetente,hamar feltűnt a fogyasztás megnövekedése.Ez közel 30%. A másik probléma a hűtőventilátor később áll le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!