Még ún. "egészséges" szinten kb mennyi lóerő hozható ki chiptuningal és esetleg módosítással egy 2.2 literes 140 lóerős turbó dízel blokkból?
Figyelt kérdés
2017. aug. 8. 10:39
1/8 anonim válasza:
Ha engedi a jármű elektronikája, akkor barátságosan tíz ló, keményen állítva húsz..
meg kell nézni, alkalmas-e csiptuningra a járműtípus.
2/8 anonim válasza:
Illetve az sem mindegy hogy még a régi hagyomanyos adagolos dizelrol van szo vagy a modernebb common rail-ről!Egy normalis csipszelessen a dizeleknel eleg sok plusz erőt lehet előcsalni!De mondanom sem kell minel többet kinozol ki belole annal kevesbe lesz tartos
3/8 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék,jól megy a kocsi ,csak nehéz és ezért érzetre nincs meg.
Mert 360 nm ,meg 140 lóerő, de nem érezni annyira.
Tehát tipikus limuzin.
2017. aug. 8. 14:37
4/8 anonim válasza:
170 lóerő ki kell jöjjön simán belőle.
5/8 anonim válasza:
Attól is függ pontosan milyen blokk, illetve abból a blokkból milyen teljesítményű darabok léteznek, mert sokszor van, hogy egy-egy motor több verziója között akár 40-50LE eltérés is van, és fizikailag lényegében megegyezik a blokk, csak más a szoftver.
6/8 anonim válasza:
Ez nagyon motorfüggő, pl egy DPF-es autóból nem hozható ki olyan sok extra paci mint egy DPF nélküliből vagy ott a kuplung ami lehet maximálisan csak 400nm-t képes elviselni (újkorában) maximálisan. Ha írtál típust és évjáratot akkor közelebb lennénk a megoldáshoz így csak találgatni lehet hogy egyáltalán érdemes-e.
7/8 anonim válasza:
140 lovas 2,2-es dízel asszem a Mazdánál és a Fordnál létezik.
8/8 anonim válasza:
#7 Én is mazdára gondoltam, de nem akartam rákérdezni. Ott a DPF kivételével nagyon sokat lehet hozni főleg fogyasztásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!