Mért hoznak be annyi import H Astrát, hogy lassan Dunát lehetne rekeszteni velük?
Ha megnézzük az autópályákon használt kocsikat szállító trélereket majdnem mindegyiken van H Astra. A román rendszámú trélerek az M5-ösön is rogyásig vannak rakva vele. Szinte minden kereskedésben is akad. Az utcán ha megnézzük minden második H Astra N vagy P rendszámos, pedig 2012-i gyártották a típust.
A németeknél most jöttek rá tömegesen hogy már ciki 5-13 éves autókkal járni és egyszerre rúgják le magukról fillérekért? A kelet-európaiak meg rácuppantak és ezért viszik mint a cukrot? Vagy miért van belőlük ennyi behozott kocsi? Se a G, se a J Astrából nem látok ennyit.
Lehet, ők is láttak már Z14XEP dugattyút+hajtókart, amire egy 3 éves gyerek csomót tud kötni.
Én májusban vettem egy Astra h Caravan-t, nekem nagyon tzetszett, szerintem eljött az ideje ennek az autónak ismét, nagyon jó, tágas és millió alkatrész van hozzá.
G Astra már lefutott (azom is volt), J Astra még drága és a nepperek még nem álltak rá.... Astra H elérhető áron van és jó üzletet lehet csinálni velük.
Nekem is ezem van, Cosmo felszereltségő 1.7 dízel tulaj vagyok már 12 éve.
Nem arról van szó, hogy nem tetszik. Használtan 1-1,5M körüli értékhatárban szerintem is az egyik legjobb válastás használtan.
Csak meglepett, hogy az utóbbi 2-3 évben milyen tömegesen árasztják el az ex német példányok az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!