Autó import. Miért éri meg? Ha nem így, akkor hogyan?
Megerni abbol a szempontbol eri meg, hogy nincsenek annyira lelakva mint M.o n, beszelek a kinalat aljarol, en kint elek, es szoktam hazavinni kocsikat Erdelybe,de a jo veteleket en is nehezen kapom meg, amiket en szoktam venni azok nincsenek fent tobb mint 3-4 orat a neten, volt h lestem hetekig amig talaltam eggyet, hivom, megvan meg az auto, mondja persze 2 perce sincs h feltettem, oke jovok nezzem meg, kb 40-50perc addig nehogy eladja , odaerek, minden oke, mikor az alkura kerul a sor mondja sokat nem tud engedni, amiota beszeltunk tobb mint 40en hivtak, nem hittem el, megmutatta, semmi tulzas nelkul percenkent volt egy nem fogadott hivasa...2002es kombi focus volt jo arban.
Akkor eri meg ha van kint valakid akinek ulhetsz par napig, vagy ha van vonohorgos kocsid berelsz egy trailert 1-2 napra, kinezel par kocsit nem messze egymastol es utnak indulsz.
Importőrök :
kívülről szép,nem törött autókra vadásznak.
Beltere is aránylag nem szakadt,és a motor jár.
Lemossák itt ott,megfoltozzák,és jól kinéző autót eladnak haszonnal.
Az a baj 90%-ban csak jól néz ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!