Milyen hangszorót válasszak?
Par tanacs: wattokat felejtsd el, hatulra nincs szukseg hangszorora (csak osszekuszalja a hangkepet, penzkidobas es csak rosszabb lesz), jobb lenne az elso szettet is erositorol hajtani (ha az erositod 4 csatornas, akkor ez ki van pipalva).
Raterve a hangszorora (jbl es a pioneer nem rossz, de ha nem feltetlenul csak ezek lehetnek, akkor mast valasztanek) 100mm-es komponens szettben pl. ez jo: DLS Performance K4.
DE! A 10cm eleg kicsi, az utos melykozepek hianyozni fognak. Jobb lenne egy 165mm-es komponens szett, pl kicx stc6.2, vagy erositorol hajtva kicx icq6.2.
Remelem segitettem, vagy legalabb is nem zavartalak nagyon ossze...
Köszönöm válaszod, megfodaom tanácsod és elfelejtem a W-okat. Az erősítő sajnos csak a mélynyomó meghajtására alkalmas... :( de ha azt mondod hogy építsek be még egy erősítőt, nem bánom, én is gondoltam rá. vagy akár 2-t is. Még a mélnyomó RCA kimenetén kívül van 2 RCA-m, így ezt megtehetem, ha csipogóban vagy esetleg a szavaid ellenére hátsó hangfalakban gondolkoznék.
Milyen erősítőd van (típusa)? Egy csatornás (monoblock), vagy kétcsatornás? Ettől függően érdemes másik erősítőt választani.
A másik 2 RCA-ra szükség lesz az első szetthez, ha erősítőre akarod kötni. A fent ajánlott komponens szettek természetesen tartalmazzák a csipogókat is (mélyközép + selyem magas + az összekötésükhöz szükséges hangváltó). A hátsókat felejtsd el, pénzkidobás...
Ha az elso szettet is erositorol szeretned meghajtani, akkor 2 lehetoseg kozul valasztanek:
Erre kotnem az elso szettet es vennek melle egy monoblock-ot a melynyomonak, vagy
Ezt eladnam es hasonlo minosegu 4 csatornas erositot vennek.
Az elso variacio szimpatikusabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!